FC Buvette Charneux

Contactgegevens FC Buvette Charneux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FC Buvette Charneux: address, phone, fax, email, website, opening hours

FC Buvette Charneux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cour Beaupré 235; 4654; Herve (Charneux), België

Telefoon (phone): 087 67 97 92 (+32-087 67 97 92) 087 67 97 92 (+32-087 67 97 92)

Fax (fax): +32 (2) 659-16-80 +32 (2) 659-16-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FC Buvette Charneux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FC Buvette Charneux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FC Buvette Charneux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FC Buvette Charneux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FC Buvette Charneux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FC Buvette Charneux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FC Buvette Charneux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FC Buvette Charneux
Products information FC Buvette Charneux

BTW identificatienummer (tax): BE06883453369
Ondernemingsnummer: 9491333007
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FC Buvette Charneux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FC Buvette Charneux
(Get full report from official database of BE for FC Buvette Charneux)

Aanvulling soorten activiteiten voor FC Buvette Charneux
Addition kinds of activities for FC Buvette Charneux

22829900. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
28939901. Duplicerende inkt | Duplicating ink
29110501. Asfalt of asfaltmaterialen, vervaardigd in raffinaderijen | Asphalt or asphaltic materials, made in refineries
30110204. Fietsbanden, pneumatisch | Bicycle tires, pneumatic
35810100. Mechanismen en onderdelen voor automatische automaten | Mechanisms and parts for automatic vending machines
48139901. Telefoonkabel service, land of duikboot | Telephone cable service, land or submarine
92249904. Brandpreventiebureau, overheid | Fire prevention office, government

Werken bij FC Buvette Charneux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FC Buvette Charneux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FC Buvette Charneux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FC Buvette Charneux. Looking for open vacancies in other companies

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • Industrieel elektricien (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Malle zijn wij op zoek naar gemotiveerde industrieel elektriciens - Onderhouden en herstellen van elektrische installaties - Installeren en aansluiten van elektriciteitskasten en verdeeldozen - Aansluiten van verschillende types van kabels

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: t-interim Hoogstraten

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met eengroot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling.   Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele,persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulpmet huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk:   Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen     Bedrijfsprofiel:

  • thuishulp (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Studentenjob

    thuishulp in REGIO WORTEGEM-PETEGEM, ANZEGEM en KLUISBERGEN bij DCO Kluisbergen vzw

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • Technisch Tekenaar (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

Zoek naar antwoorden van FC Buvette Charneux in sociale netwerken
Look for responds of FC Buvette Charneux in social networks

Lees alle opmerkingen voor FC Buvette Charneux. Laat een reactie achter voor FC Buvette Charneux. FC Buvette Charneux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FC Buvette Charneux. Leave a respond for FC Buvette Charneux. FC Buvette Charneux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FC Buvette Charneux op de google maps. Adres en contacten FC Buvette Charneux
Location of FC Buvette Charneux on the google maps. Address and contacts of FC Buvette Charneux

Andere gerelateerde bedrijven als come FC Buvette Charneux FC Buvette Charneux: TEXACO | MICHEL DE KEUSTER | Deene Ph | RADERMACHER ERNST | SNOOPY INTERNATIONAL

Other related companies as FC Buvette Charneux: TEXACO | MICHEL DE KEUSTER | Deene Ph | RADERMACHER ERNST | SNOOPY INTERNATIONAL

FC Buvette Charneux is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FC Buvette Charneux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06883453369. Het bedrijf FC Buvette Charneux bevindt zich op het adres: Cour Beaupré 235; 4654; Herve (Charneux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in FC Buvette Charneux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FC Buvette Charneux is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FC Buvette Charneux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FC Buvette Charneux, openstaande posities, locatie van FC Buvette Charneux op de kaart.

FC Buvette Charneux is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FC Buvette Charneux, company assigned to the tax number BE06883453369. The company FC Buvette Charneux is located at the address: Cour Beaupré 235; 4654; Herve (Charneux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in FC Buvette Charneux were not found.
The main activity of FC Buvette Charneux is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FC Buvette Charneux is not available. You also can look at reviews of FC Buvette Charneux, open positions, location of FC Buvette Charneux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FC Buvette Charneux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FC Buvette Charneux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FC Buvette Charneux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FC Buvette Charneux, employees, financial statistics.