Brabantse Golf VZW

Contactgegevens Brabantse Golf VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brabantse Golf VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brabantse Golf VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenwagenstraat 11; 1820; Steenokkerzeel (Melsbroek), België

Telefoon (phone): 02 751 82 05; 02 751 84 25; 02 751 95 56 (+32-02 751 82 05; 02 751 84 25; 02 751 95 56) 02 751 82 05; 02 751 84 25; 02 751 95 56 (+32-02 751 82 05; 02 751 84 25; 02 751 95 56)

Fax (fax): 02 751 84 25 (+32-02 751 84 25) 02 751 84 25 (+32-02 751 84 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brabantse Golf VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brabantse Golf VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brabantse Golf VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brabantse Golf VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brabantse Golf VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brabantse Golf VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brabantse Golf VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brabantse Golf VZW
Products information Brabantse Golf VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08272125244
Ondernemingsnummer: 1247192382
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 183,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Brabantse Golf VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brabantse Golf VZW
(Get full report from official database of BE for Brabantse Golf VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brabantse Golf VZW
Addition kinds of activities for Brabantse Golf VZW

35420000. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
36950203. Video opname tape, leeg | Video recording tape, blank
50440300. Typemachine en dicteerapparatuur | Typewriter and dictation equipment
50850300. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
51379900. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids
73190102. Auto kaart adverteren | Car card advertising

Werken bij Brabantse Golf VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brabantse Golf VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brabantse Golf VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brabantse Golf VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

  • AUTOMECHANIEKER (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Zemst zoeken wij een ervaren mechanieker (M/V) Taken: onderhoud wagen bestekken opmaken

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: t-interim

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp, voor REGIO HALLE: Lembeek, Buizingen, Dworp, Sint-Pieters-Leeuw,..., doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer (wagen - bromfiets) is een must, anders vergoeding vervoerkosten

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

  • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van Brabantse Golf VZW in sociale netwerken
Look for responds of Brabantse Golf VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brabantse Golf VZW. Laat een reactie achter voor Brabantse Golf VZW. Brabantse Golf VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brabantse Golf VZW. Leave a respond for Brabantse Golf VZW. Brabantse Golf VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brabantse Golf VZW op de google maps. Adres en contacten Brabantse Golf VZW
Location of Brabantse Golf VZW on the google maps. Address and contacts of Brabantse Golf VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Brabantse Golf VZW Brabantse Golf VZW: Verbunt Patisserie bvba | ARMAND GILSON | Keukelier C | HENRY SA | ARSENE MEERT

Other related companies as Brabantse Golf VZW: Verbunt Patisserie bvba | ARMAND GILSON | Keukelier C | HENRY SA | ARSENE MEERT

Brabantse Golf VZW is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brabantse Golf VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08272125244. Het bedrijf Brabantse Golf VZW bevindt zich op het adres: Steenwagenstraat 11; 1820; Steenokkerzeel (Melsbroek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 183,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Brabantse Golf VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brabantse Golf VZW is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brabantse Golf VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brabantse Golf VZW, openstaande posities, locatie van Brabantse Golf VZW op de kaart.

Brabantse Golf VZW is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brabantse Golf VZW, company assigned to the tax number BE08272125244. The company Brabantse Golf VZW is located at the address: Steenwagenstraat 11; 1820; Steenokkerzeel (Melsbroek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 183,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Brabantse Golf VZW were not found.
The main activity of Brabantse Golf VZW is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Brabantse Golf VZW is not available. You also can look at reviews of Brabantse Golf VZW, open positions, location of Brabantse Golf VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brabantse Golf VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brabantse Golf VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brabantse Golf VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brabantse Golf VZW, employees, financial statistics.