Baseball Club de Liège

Contactgegevens Baseball Club de Liège: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baseball Club de Liège: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baseball Club de Liège

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Clos des Bouleaux 30; 4432; Ans (Alleur), België

Telefoon (phone): 04 246 46 78 (+32-04 246 46 78) 04 246 46 78 (+32-04 246 46 78)

Fax (fax): +32 (51) 169-50-24 +32 (51) 169-50-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baseball Club de Liège: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baseball Club de Liège"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baseball Club de Liège"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baseball Club de Liège, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baseball Club de Liège. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baseball Club de Liège, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baseball Club de Liège. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baseball Club de Liège
Products information Baseball Club de Liège

BTW identificatienummer (tax): BE08091400146
Ondernemingsnummer: 9572082519
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Baseball Club de Liège zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baseball Club de Liège
(Get full report from official database of BE for Baseball Club de Liège)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baseball Club de Liège
Addition kinds of activities for Baseball Club de Liège

9711. nationale veiligheid | National security
396502. Spelden en naalden | Pins and needles
16119900. Snelweg- en straatbouw, nec | Highway and street construction, nec
25150202. Doosveren, samengesteld | Box springs, assembled
50329908. Steen, verpletterd of gebroken | Stone, crushed or broken

Werken bij Baseball Club de Liège: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baseball Club de Liège: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baseball Club de Liège. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baseball Club de Liège. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

  • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

  • Contact Center Agent (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Contact Center Agent sta je in voor een professionele (inbound, outbound, mondelinge en schriftelijke) communicatie met onze klanten. Je bent ambassadeur van het bedrijf en hebt op die manier heb een directe en essentiële impact op de tevredenheid en de trouw van de klanten.

  • Ervaren Mechanieker/carrossier - Exclusieve autogarage (Regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een exclusieve autogarage in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker/carrossier. De vacature staat open door groei van het bedrijf. Je wordt tewerkgesteld in een team van 3 carrossiers. Uw takenpakket: Je staat in voor de herstellingen of vervangingen van beschadigde stukken. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage, montage, plaatwerk, spuiten,... Om deze werken uit te voeren werk je in het atelier.

  • Procurement Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

  • Internaatsopvoeder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vzw KSO Tielt-Ruiselede

    Type: Vaste Job

    U staat in teamverband in voor: de opvoeding van de internen; de studiebegeleiding van de internen; het organiseren en begeleiden van activiteiten; de praktische organisatie van het internaat; de communicatie met ouders en externe begeleiders.

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

Zoek naar antwoorden van Baseball Club de Liège in sociale netwerken
Look for responds of Baseball Club de Liège in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baseball Club de Liège. Laat een reactie achter voor Baseball Club de Liège. Baseball Club de Liège bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baseball Club de Liège. Leave a respond for Baseball Club de Liège. Baseball Club de Liège on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baseball Club de Liège op de google maps. Adres en contacten Baseball Club de Liège
Location of Baseball Club de Liège on the google maps. Address and contacts of Baseball Club de Liège

Andere gerelateerde bedrijven als come Baseball Club de Liège Baseball Club de Liège: ALE PROFONDEVILLE | ANDRE VANOVERSCHELDE | Cox Martine | ANDR? NEYT | Oosterlinck SA

Other related companies as Baseball Club de Liège: ALE PROFONDEVILLE | ANDRE VANOVERSCHELDE | Cox Martine | ANDR? NEYT | Oosterlinck SA

Baseball Club de Liège is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Baseball Club de Liège, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08091400146. Het bedrijf Baseball Club de Liège bevindt zich op het adres: Clos des Bouleaux 30; 4432; Ans (Alleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 824,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Baseball Club de Liège zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Baseball Club de Liège is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baseball Club de Liège is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baseball Club de Liège, openstaande posities, locatie van Baseball Club de Liège op de kaart.

Baseball Club de Liège is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Baseball Club de Liège, company assigned to the tax number BE08091400146. The company Baseball Club de Liège is located at the address: Clos des Bouleaux 30; 4432; Ans (Alleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 824,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Baseball Club de Liège were not found.
The main activity of Baseball Club de Liège is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Baseball Club de Liège is not available. You also can look at reviews of Baseball Club de Liège, open positions, location of Baseball Club de Liège on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baseball Club de Liège, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baseball Club de Liège, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baseball Club de Liège, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baseball Club de Liège, employees, financial statistics.