Abyss Duikcentrum-Duikschool

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Abyss Duikcentrum-Duikschool
Private companiesUnited States Postal Service • Abyss Duikcentrum-Duikschool

Contactgegevens Abyss Duikcentrum-Duikschool: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abyss Duikcentrum-Duikschool: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abyss Duikcentrum-Duikschool

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Denijsestraat 243; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 35 05 07 (+32-056 35 05 07) 056 35 05 07 (+32-056 35 05 07)

Fax (fax): 056 35 05 07 (+32-056 35 05 07) 056 35 05 07 (+32-056 35 05 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abyss Duikcentrum-Duikschool: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abyss Duikcentrum-Duikschool"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abyss Duikcentrum-Duikschool"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abyss Duikcentrum-Duikschool, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abyss Duikcentrum-Duikschool. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abyss Duikcentrum-Duikschool, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abyss Duikcentrum-Duikschool. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abyss Duikcentrum-Duikschool
Products information Abyss Duikcentrum-Duikschool

BTW identificatienummer (tax): BE02078033447
Ondernemingsnummer: 5081420898
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Water sports articles

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abyss Duikcentrum-Duikschool
(Get full report from official database of BE for Abyss Duikcentrum-Duikschool)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abyss Duikcentrum-Duikschool
Addition kinds of activities for Abyss Duikcentrum-Duikschool

508299. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
20910320. Haring, gezouten | Herring, salted
32750102. Gips en gipsplaat, gips | Plaster and plasterboard, gypsum
32810401. Blackboards, leisteen | Blackboards, slate
45220102. Flying charter service | Flying charter service

Werken bij Abyss Duikcentrum-Duikschool: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abyss Duikcentrum-Duikschool: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abyss Duikcentrum-Duikschool. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abyss Duikcentrum-Duikschool. Looking for open vacancies in other companies

  • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

  • Lasser Piping + Baguette lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewerkt metalen of kunststof buizen tot 'spools' of geprefabriceerde stukken buis. Je brengt er diverse vormstukken op aan, zoals bochten, T-stukken, kranen, kleppen, enz. De montage van die 'spools' doe je meestal op de bouwwerven. Na de montage voer je een druktest uit om mogelijke lekken op te sporen. Je wilt werken op werven, ook buiten Limburg

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • Thuishulp (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

  • Werfleider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf actief in dak-en gevelbekleding, zijn wij op zoek naar een projectleider met zin voor detail regio Destelbergen. (m/v)  ​​Je bent verantwoordelijk voor de planning, technische voorbereiding en opvolging van diverse werven binnen de regio Vlaanderen.  Je analyseert nieuwe projecten in samenspraak met de zaakvoerder en collega projectvoorbereider/ werfleider.  Je zorgt voor de uitwerking en ondersteunt de uitvoering van het project.  Na goedkeuring van de offerte sta je in voor de opmeting, het uittekenen van het project en de nodige materialen bestellen + opmaken vorderingsstaten. 

  • Student zaterdagwerk (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Zulte zoeken wij een gemotiveerde student! Je zal instaan voor de bediening van de klanten, proper houden van het atelier achteraan en van de bakkerij. Je werkt telkens op zaterdag van 6u tot 12u OF van 13u tot 17u.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van Abyss Duikcentrum-Duikschool in sociale netwerken
Look for responds of Abyss Duikcentrum-Duikschool in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abyss Duikcentrum-Duikschool. Laat een reactie achter voor Abyss Duikcentrum-Duikschool. Abyss Duikcentrum-Duikschool bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abyss Duikcentrum-Duikschool. Leave a respond for Abyss Duikcentrum-Duikschool. Abyss Duikcentrum-Duikschool on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abyss Duikcentrum-Duikschool op de google maps. Adres en contacten Abyss Duikcentrum-Duikschool
Location of Abyss Duikcentrum-Duikschool on the google maps. Address and contacts of Abyss Duikcentrum-Duikschool

Andere gerelateerde bedrijven als come Abyss Duikcentrum-Duikschool Abyss Duikcentrum-Duikschool: PNEUS DU VAL | Rousseau C | RODE KRUIS SCHILDE | RAYMOND PIERRE | THE BODY SHOP

Other related companies as Abyss Duikcentrum-Duikschool: PNEUS DU VAL | Rousseau C | RODE KRUIS SCHILDE | RAYMOND PIERRE | THE BODY SHOP

Abyss Duikcentrum-Duikschool is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Abyss Duikcentrum-Duikschool, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02078033447. Het bedrijf Abyss Duikcentrum-Duikschool bevindt zich op het adres: Sint-Denijsestraat 243; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 574,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Lijst met producten zijn Water sports articles.
De hoofdactiviteit van Abyss Duikcentrum-Duikschool is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abyss Duikcentrum-Duikschool is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abyss Duikcentrum-Duikschool, openstaande posities, locatie van Abyss Duikcentrum-Duikschool op de kaart.

Abyss Duikcentrum-Duikschool is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Abyss Duikcentrum-Duikschool, company assigned to the tax number BE02078033447. The company Abyss Duikcentrum-Duikschool is located at the address: Sint-Denijsestraat 243; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 574,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sports clubs and sports centres. List of products are Water sports articles.
The main activity of Abyss Duikcentrum-Duikschool is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Abyss Duikcentrum-Duikschool is not available. You also can look at reviews of Abyss Duikcentrum-Duikschool, open positions, location of Abyss Duikcentrum-Duikschool on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abyss Duikcentrum-Duikschool, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abyss Duikcentrum-Duikschool, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abyss Duikcentrum-Duikschool, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abyss Duikcentrum-Duikschool, employees, financial statistics.