VOORWAARTS GIJZENZELE

Contactgegevens VOORWAARTS GIJZENZELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOORWAARTS GIJZENZELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOORWAARTS GIJZENZELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 40; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93627598 (+32-93627598) 93627598 (+32-93627598)

Fax (fax): +32 (3) 157-81-40 +32 (3) 157-81-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOORWAARTS GIJZENZELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOORWAARTS GIJZENZELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOORWAARTS GIJZENZELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOORWAARTS GIJZENZELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOORWAARTS GIJZENZELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOORWAARTS GIJZENZELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOORWAARTS GIJZENZELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOORWAARTS GIJZENZELE
Products information VOORWAARTS GIJZENZELE

BTW identificatienummer (tax): BE05339050292
Ondernemingsnummer: 2217559814
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in VOORWAARTS GIJZENZELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOORWAARTS GIJZENZELE
(Get full report from official database of BE for VOORWAARTS GIJZENZELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOORWAARTS GIJZENZELE
Addition kinds of activities for VOORWAARTS GIJZENZELE

367900. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
458102. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
737103. Ontwikkeling van computer software en applicaties | Computer software development and applications
25110601. Cedar kisten | Cedar chests
27520603. Overdrachten, decalcomania of droog: gelithografeerd | Transfers, decalcomania or dry: lithographed
35450214. Schroefwerktuigen (gereedschapstoebehoren) | Threading tools (machine tool accessories)
39490513. Doelen, boogschieten en geweerschieten | Targets, archery and rifle shooting
75320401. Body shop, automotive | Body shop, automotive
94410203. Vrouwenbureau, overheid | Women's bureau, government

Werken bij VOORWAARTS GIJZENZELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOORWAARTS GIJZENZELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOORWAARTS GIJZENZELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOORWAARTS GIJZENZELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster slagerij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een slagerij gelegen in Leuven, zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper/verkoopster om het team te versterken. Je staat in voor de verkoop van vleeswaren, bedient de klanten en rekent af aan de kassa. Hierbij ga je uiteraard steeds klantvriendelijk te werk. Daarnaast vul je de toog aan en houd je de winkel ordelijk en proper.

  • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

  • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • Productiemedewerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    jouw takenpakket bestaat uit: - verwerking van voedingswaren - versnijden - verpakken - schoonmaken van de machines

  • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

Zoek naar antwoorden van VOORWAARTS GIJZENZELE in sociale netwerken
Look for responds of VOORWAARTS GIJZENZELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOORWAARTS GIJZENZELE. Laat een reactie achter voor VOORWAARTS GIJZENZELE. VOORWAARTS GIJZENZELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOORWAARTS GIJZENZELE. Leave a respond for VOORWAARTS GIJZENZELE. VOORWAARTS GIJZENZELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOORWAARTS GIJZENZELE op de google maps. Adres en contacten VOORWAARTS GIJZENZELE
Location of VOORWAARTS GIJZENZELE on the google maps. Address and contacts of VOORWAARTS GIJZENZELE

Andere gerelateerde bedrijven als come VOORWAARTS GIJZENZELE VOORWAARTS GIJZENZELE: FLGARRIMONT NV | LES ROPIEURS | DE CONINCK A. & ZN | Top Hair | E.F.C. BARON STEENS

Other related companies as VOORWAARTS GIJZENZELE: FLGARRIMONT NV | LES ROPIEURS | DE CONINCK A. & ZN | Top Hair | E.F.C. BARON STEENS

VOORWAARTS GIJZENZELE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOORWAARTS GIJZENZELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05339050292. Het bedrijf VOORWAARTS GIJZENZELE bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 40; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 896,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in VOORWAARTS GIJZENZELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOORWAARTS GIJZENZELE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOORWAARTS GIJZENZELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOORWAARTS GIJZENZELE, openstaande posities, locatie van VOORWAARTS GIJZENZELE op de kaart.

VOORWAARTS GIJZENZELE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOORWAARTS GIJZENZELE, company assigned to the tax number BE05339050292. The company VOORWAARTS GIJZENZELE is located at the address: SCHOOLSTRAAT 40; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 896,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in VOORWAARTS GIJZENZELE were not found.
The main activity of VOORWAARTS GIJZENZELE is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VOORWAARTS GIJZENZELE is not available. You also can look at reviews of VOORWAARTS GIJZENZELE, open positions, location of VOORWAARTS GIJZENZELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOORWAARTS GIJZENZELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOORWAARTS GIJZENZELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOORWAARTS GIJZENZELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOORWAARTS GIJZENZELE, employees, financial statistics.