V.K.S.O. ZERKEGEM

Contactgegevens V.K.S.O. ZERKEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.K.S.O. ZERKEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.K.S.O. ZERKEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VEDASTUSSTRAAT 25; 8490; JABBEKE, België

Telefoon (phone): 50814474 (+32-50814474) 50814474 (+32-50814474)

Fax (fax): +32 (11) 374-22-40 +32 (11) 374-22-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.K.S.O. ZERKEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.K.S.O. ZERKEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.K.S.O. ZERKEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.K.S.O. ZERKEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.K.S.O. ZERKEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.K.S.O. ZERKEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.K.S.O. ZERKEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.K.S.O. ZERKEGEM
Products information V.K.S.O. ZERKEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE08695373535
Ondernemingsnummer: 9612457275
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 793,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in V.K.S.O. ZERKEGEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.K.S.O. ZERKEGEM
(Get full report from official database of BE for V.K.S.O. ZERKEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.K.S.O. ZERKEGEM
Addition kinds of activities for V.K.S.O. ZERKEGEM

097101. Speldiensten | Game services
344101. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
30890502. Boeien en drijvers, kunststoffen | Buoys and floats, plastics
35650202. Broodverpakkingsmachines | Bread wrapping machinery
39149910. Trofeeën, nsk | Trophies, nsk
75339901. Katalytische conversie | Catalytic conversion
95120202. Bodembehoud, overheid | Soil conservation services, government

Werken bij V.K.S.O. ZERKEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.K.S.O. ZERKEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.K.S.O. ZERKEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.K.S.O. ZERKEGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke inpakker (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, de absolute specialist in pralines en truffels, zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers om te helpen bij de productie of inpak van pralines en truffels. Je takenpakket kan onder meer bestaan uit: - afpak: aan het einde van de lijn vellen afgewerkte pralines afnemen van de band, vellen stapelen, pralines in dozen of bakken stapelen - inpakken van pralines en truffels - actieve deelname aan kwaliteitscontrole: gewichtscontrole, visuele controle, uithalen van pralines die niet voldoen, ... - bewaren van orde en netheid

  • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

  • MULTIMEDIATECHNIEKERS (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken: Minimum A2 informatica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring PC kennis ( hard -en software ) In het bezit zijn van rijbewijs B Talenkennis : Nederlands kennis Frans is een vereiste Communicatief gemotiveerd en nauwkeurig Werken op hoogte Flexibel naar werkuren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Webbekom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Backend PHP Developer (FREELANCE) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Backend PHP Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Backend PHP Developer die de ontwikkeling van backend van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Backend PHP Developer bouw jij de backend van “custom” applicaties die Conversal maakt. Je programmeert in PHP / Laravel en kan de nodige API-koppelingen bouwen met bv. Wordpress of Joomla. Je denkt ook functioneel de vereisten van de backend samen met onze klant uit en schrijft dit uit in een Solution Design. Op basis hiervan kunnen we dan het benodigde werk inschatten. Het design en de frontend programmatie is in de handen van collega’s waarmee je nauw samenwerkt.

Zoek naar antwoorden van V.K.S.O. ZERKEGEM in sociale netwerken
Look for responds of V.K.S.O. ZERKEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.K.S.O. ZERKEGEM. Laat een reactie achter voor V.K.S.O. ZERKEGEM. V.K.S.O. ZERKEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.K.S.O. ZERKEGEM. Leave a respond for V.K.S.O. ZERKEGEM. V.K.S.O. ZERKEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.K.S.O. ZERKEGEM op de google maps. Adres en contacten V.K.S.O. ZERKEGEM
Location of V.K.S.O. ZERKEGEM on the google maps. Address and contacts of V.K.S.O. ZERKEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come V.K.S.O. ZERKEGEM V.K.S.O. ZERKEGEM: FLP-D INTERGLAS TECHNOLOGIES SA | DEXIA | R?SIDENCE LA SAPINI?RE | W.C. SPORTKOMITEIT VIANE | Artexis SA/NV

Other related companies as V.K.S.O. ZERKEGEM: FLP-D INTERGLAS TECHNOLOGIES SA | DEXIA | R?SIDENCE LA SAPINI?RE | W.C. SPORTKOMITEIT VIANE | Artexis SA/NV

V.K.S.O. ZERKEGEM is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.K.S.O. ZERKEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08695373535. Het bedrijf V.K.S.O. ZERKEGEM bevindt zich op het adres: VEDASTUSSTRAAT 25; 8490; JABBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 793,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in V.K.S.O. ZERKEGEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.K.S.O. ZERKEGEM is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.K.S.O. ZERKEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.K.S.O. ZERKEGEM, openstaande posities, locatie van V.K.S.O. ZERKEGEM op de kaart.

V.K.S.O. ZERKEGEM is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.K.S.O. ZERKEGEM, company assigned to the tax number BE08695373535. The company V.K.S.O. ZERKEGEM is located at the address: VEDASTUSSTRAAT 25; 8490; JABBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 793,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in V.K.S.O. ZERKEGEM were not found.
The main activity of V.K.S.O. ZERKEGEM is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of V.K.S.O. ZERKEGEM is not available. You also can look at reviews of V.K.S.O. ZERKEGEM, open positions, location of V.K.S.O. ZERKEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.K.S.O. ZERKEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.K.S.O. ZERKEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.K.S.O. ZERKEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.K.S.O. ZERKEGEM, employees, financial statistics.