TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE

Contactgegevens TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BOMER?E 318; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL, België

Telefoon (phone): 71517044 (+32-71517044) 71517044 (+32-71517044)

Fax (fax): +32 (16) 389-17-55 +32 (16) 389-17-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE
Products information TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE

BTW identificatienummer (tax): BE02247222900
Ondernemingsnummer: 3607055664
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE
(Get full report from official database of BE for TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE
Addition kinds of activities for TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE

6513. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
252199. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
422299. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
508802. Combatvoertuigen | Combat vehicles
09719902. Wildlife management | Wildlife management
35440100. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools

Werken bij TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Medewerker - dienstensector - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een leergierige Finance Medewerker die enthousiast uitziet naar een project van enkele maanden in Kontich. Onze klant is actief binnen de dienstensector en gelegen in Kontich. Je komt terecht in een KMO bestaande uit ongeveer 15 medewerkers. Als Finance Medewerker sta je in voor volgende zaken: Je boekt aankoop- en verkoopfacturen alsook de banken Je verricht de betalingen Je biedt ondersteuning bij administratieve taken Je ziet payrollgegevens na Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • CHAUFFEUR CE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor vervoer van bouwmaterialen. Bij voorkeur heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur en groot pluspunt is ervaring met kooi-aap. Je hebt ruime ervaring met laadkraan.

  • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • Gemotiveerde thuishelpers via dienstencheques (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • Expediteur mét ervaring Export - Noord-Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een Expediteur met Export-ervaring. - Je neemt en boekt zeevrachtboekingen aan (LCL & FCL) - Je checkt zendingen op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden - Je draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet - Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in - Je verstuurt boekingsbevestigingen naar klant en business units - Je maakt relevante documentatie op - Je update de track en trace systemen - Je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (in overleg met de operations supervisor) - Je verzorgt cross trade shipments - Je voert administratieve taken uit voor klanten en/of business units over de ganse wereld Heb je interesse? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE in sociale netwerken
Look for responds of TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE. Laat een reactie achter voor TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE. TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE. Leave a respond for TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE. TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE op de google maps. Adres en contacten TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE
Location of TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE on the google maps. Address and contacts of TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE

Andere gerelateerde bedrijven als come TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE: T.C. OUD & JONG | DE HAERNE CLUB KORTRIJK | IMPRITEX | WESEMAELER WIJNBROUWERS | Sint-Bavo

Other related companies as TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE: T.C. OUD & JONG | DE HAERNE CLUB KORTRIJK | IMPRITEX | WESEMAELER WIJNBROUWERS | Sint-Bavo

TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02247222900. Het bedrijf TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE bevindt zich op het adres: RUE DE LA BOMER?E 318; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE, openstaande posities, locatie van TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE op de kaart.

TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE, company assigned to the tax number BE02247222900. The company TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE is located at the address: RUE DE LA BOMER?E 318; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE were not found.
The main activity of TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE is not available. You also can look at reviews of TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE, open positions, location of TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TENNIS CLUB DU BOIS DE PRINCE, employees, financial statistics.