S.K. WONDELGEM

Contactgegevens S.K. WONDELGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.K. WONDELGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.K. WONDELGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VROONSTALLESTRAAT 73; 9032; GENT, België

Telefoon (phone): 92539485 (+32-92539485) 92539485 (+32-92539485)

Fax (fax): +32 (87) 516-38-93 +32 (87) 516-38-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.K. WONDELGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.K. WONDELGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.K. WONDELGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.K. WONDELGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.K. WONDELGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.K. WONDELGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.K. WONDELGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.K. WONDELGEM
Products information S.K. WONDELGEM

BTW identificatienummer (tax): BE03251373291
Ondernemingsnummer: 7713745117
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in S.K. WONDELGEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.K. WONDELGEM
(Get full report from official database of BE for S.K. WONDELGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.K. WONDELGEM
Addition kinds of activities for S.K. WONDELGEM

5145. Banketbakkerij | Confectionery
208401. wijnen | Wines
32310105. Goud, zilver of andere metalen op glasproducten bevestigen | Encrusting gold, silver, or other metals on glass products
51220303. Biologische producten en geassocieerde producten | Biologicals and allied products
62890101. Obligatiehouders beschermend comité | Bondholders protective committee
80729900. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec

Werken bij S.K. WONDELGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.K. WONDELGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.K. WONDELGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.K. WONDELGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

  • Matrijzenmaker (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van matrijzen • Je stelt nieuwe matrijzen op punt • Je staat controleert matrijzen en volgt deze op in productie • Naast het matrijzengebeuren spring je bij in de productie (persafdeling) of        onderhoudsafdeling.

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Gillis – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND 10 Magazijnmedewerkers VAST JOBSTUDENT (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in Londerzeel die in onderaanneming werkt gaan we op zoek naar magazijnmedewerkers (zowel vaste arbeiders als jobstudenten) die al zeker donderdag 06/09/2018 (8u-16u30) en/of vrijdag 07/09/2018 (8u-14u45) kunnen werken in een magazijn in Willebroek. Interesse? Bel ons NU op 03/458.74.90 of stuur een mailtje naar [email protected]!

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

Zoek naar antwoorden van S.K. WONDELGEM in sociale netwerken
Look for responds of S.K. WONDELGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.K. WONDELGEM. Laat een reactie achter voor S.K. WONDELGEM. S.K. WONDELGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.K. WONDELGEM. Leave a respond for S.K. WONDELGEM. S.K. WONDELGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.K. WONDELGEM op de google maps. Adres en contacten S.K. WONDELGEM
Location of S.K. WONDELGEM on the google maps. Address and contacts of S.K. WONDELGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come S.K. WONDELGEM S.K. WONDELGEM: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | Long Life Toiture | INOX & STAAL CREATIES | DIA | ARDENNES GESTION

Other related companies as S.K. WONDELGEM: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | Long Life Toiture | INOX & STAAL CREATIES | DIA | ARDENNES GESTION

S.K. WONDELGEM is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.K. WONDELGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251373291. Het bedrijf S.K. WONDELGEM bevindt zich op het adres: VROONSTALLESTRAAT 73; 9032; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 447,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in S.K. WONDELGEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.K. WONDELGEM is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.K. WONDELGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.K. WONDELGEM, openstaande posities, locatie van S.K. WONDELGEM op de kaart.

S.K. WONDELGEM is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.K. WONDELGEM, company assigned to the tax number BE03251373291. The company S.K. WONDELGEM is located at the address: VROONSTALLESTRAAT 73; 9032; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 447,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in S.K. WONDELGEM were not found.
The main activity of S.K. WONDELGEM is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of S.K. WONDELGEM is not available. You also can look at reviews of S.K. WONDELGEM, open positions, location of S.K. WONDELGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.K. WONDELGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.K. WONDELGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.K. WONDELGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.K. WONDELGEM, employees, financial statistics.