S.K. VLEZENBEEK

Contactgegevens S.K. VLEZENBEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.K. VLEZENBEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.K. VLEZENBEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POSTWEG 185; 1602; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 25692688 (+32-25692688) 25692688 (+32-25692688)

Fax (fax): +32 (4) 404-34-71 +32 (4) 404-34-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.K. VLEZENBEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.K. VLEZENBEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.K. VLEZENBEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.K. VLEZENBEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.K. VLEZENBEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.K. VLEZENBEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.K. VLEZENBEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.K. VLEZENBEEK
Products information S.K. VLEZENBEEK

BTW identificatienummer (tax): BE01950042724
Ondernemingsnummer: 5232482910
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 893,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in S.K. VLEZENBEEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.K. VLEZENBEEK
(Get full report from official database of BE for S.K. VLEZENBEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.K. VLEZENBEEK
Addition kinds of activities for S.K. VLEZENBEEK

01190401. Gerstboerderij | Barley farm
20919904. Visproducten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Seafood products: packaged in cans, jars, etc.
27320102. Pamfletten: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing only, not published on site
30690104. Fontein spuiten, rubber | Fountain syringes, rubber
30690204. Vloeren, rubber: tegel of vel | Flooring, rubber: tile or sheet
35470201. Barfabrieken | Bar mills
39999924. Magic apparatuur, benodigdheden en rekwisieten | Magic equipment, supplies, and props
51139902. Sluitingen, papier en wegwerp plastic | Closures, paper and disposable plastic

Werken bij S.K. VLEZENBEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.K. VLEZENBEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.K. VLEZENBEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.K. VLEZENBEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

  • Huishoudhulp Puuur Malle/ Westmalle/ Oostmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als POETSHULP / THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • studente charcuterie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Gezocht student bediening toog voor een beenhouwerij te Genk Je taken bestaan uit: klanten verder helpen toog aanvullen onderhoud van winkel overweg kunnen met snijmachine is een pluspunt overweg kunnen met kassa

  • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

  • Verkoper (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

  • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

Zoek naar antwoorden van S.K. VLEZENBEEK in sociale netwerken
Look for responds of S.K. VLEZENBEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.K. VLEZENBEEK. Laat een reactie achter voor S.K. VLEZENBEEK. S.K. VLEZENBEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.K. VLEZENBEEK. Leave a respond for S.K. VLEZENBEEK. S.K. VLEZENBEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.K. VLEZENBEEK op de google maps. Adres en contacten S.K. VLEZENBEEK
Location of S.K. VLEZENBEEK on the google maps. Address and contacts of S.K. VLEZENBEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come S.K. VLEZENBEEK S.K. VLEZENBEEK: CARROSSERIE BELIEN GEBRS | STALLEN MAVALO | R. SKILL FC D'IVOZ-RAMET | D.R.P. | Fiscotax bvba

Other related companies as S.K. VLEZENBEEK: CARROSSERIE BELIEN GEBRS | STALLEN MAVALO | R. SKILL FC D'IVOZ-RAMET | D.R.P. | Fiscotax bvba

S.K. VLEZENBEEK is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.K. VLEZENBEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01950042724. Het bedrijf S.K. VLEZENBEEK bevindt zich op het adres: POSTWEG 185; 1602; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 893,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in S.K. VLEZENBEEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.K. VLEZENBEEK is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.K. VLEZENBEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.K. VLEZENBEEK, openstaande posities, locatie van S.K. VLEZENBEEK op de kaart.

S.K. VLEZENBEEK is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.K. VLEZENBEEK, company assigned to the tax number BE01950042724. The company S.K. VLEZENBEEK is located at the address: POSTWEG 185; 1602; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 893,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in S.K. VLEZENBEEK were not found.
The main activity of S.K. VLEZENBEEK is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of S.K. VLEZENBEEK is not available. You also can look at reviews of S.K. VLEZENBEEK, open positions, location of S.K. VLEZENBEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.K. VLEZENBEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.K. VLEZENBEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.K. VLEZENBEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.K. VLEZENBEEK, employees, financial statistics.