S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE
Private companiesTextile Mill Products • S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE

Contactgegevens S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BONNEMAISON 168BB; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 477791126 (+32-477791126) 477791126 (+32-477791126)

Fax (fax): +32 (59) 803-31-24 +32 (59) 803-31-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE
Products information S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE

BTW identificatienummer (tax): BE01944274902
Ondernemingsnummer: 8657745361
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 215,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE
(Get full report from official database of BE for S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE
Addition kinds of activities for S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE

2211. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
336600. Kopergieterijen | Copper foundries
01730000. Boom noten | Tree nuts
36619901. Carrier apparatuur, telefoon of telegraaf | Carrier equipment, telephone or telegraph
48139900. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec

Werken bij S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanmachinist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transport- en kraanbedrijf zijn wij op zoek naar een kraanmachinist.

  • Mecanicien/bankwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    VDL Bus Roeselare zoekt 3 mecaniciens-bankwerkers voor een tijdelijke opdracht. Deze opdracht loopt minstens tot het einde van het jaar. Monteren en demonteren van chassis. Terugplaatsen van componenten. Opbouw van wagens (airco, pneumatiek, verwarming, ...).

  • Mechanieker atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

  • HSEQ bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Input van gegevens in het systeem. Je registreert nieuw personeel in het systeem, je houdt hun gegevens bij, je vult medische informatie van medische keuringen aan, waarbij nauwkeurigheid en punctualiteit zeer belangrijk zijn. - Je bereidt opstartdossiers van nieuwe arbeidskrachten voor en geeft hen een introductie. Je geeft presentaties aan nieuw personeel inzake veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt in het Engels en Nederlands. - Je trekt foto’s van schadegevallen op de terminal en registreert deze.

  • Ondersteuning installateur zonnepanelen - Regio Kempen - Voltijds - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een installateur zonnepanelen regio Kempen. Je werkt voltijds, namelijk 38 uur per week. Je takenpakket omvat: Aansluiten van zekeringkasten en het nakijken ervan Installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken Opmaken van elektrische schema's Fout-opsporing

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • inventarismedewerker informatica (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de inventarisatie van het computer- en kantoormateriaal. Je kan zelfstandig werken. Je hebt kaas gegeten van computers en toebehoren om deze te inventariseren.  

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

  • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

Zoek naar antwoorden van S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE in sociale netwerken
Look for responds of S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE. Laat een reactie achter voor S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE. S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE. Leave a respond for S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE. S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE op de google maps. Adres en contacten S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE
Location of S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE on the google maps. Address and contacts of S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE: ASTUR'CAR STATION | LAPIN | GARAGE DORSSEMONT GEBRS | New Brussels Aquariums SPRL | Junge Europaeische Foederalisten

Other related companies as S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE: ASTUR'CAR STATION | LAPIN | GARAGE DORSSEMONT GEBRS | New Brussels Aquariums SPRL | Junge Europaeische Foederalisten

S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01944274902. Het bedrijf S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE bevindt zich op het adres: RUE BONNEMAISON 168BB; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 215,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE, openstaande posities, locatie van S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE op de kaart.

S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE, company assigned to the tax number BE01944274902. The company S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE is located at the address: RUE BONNEMAISON 168BB; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 215,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE were not found.
The main activity of S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE is not available. You also can look at reviews of S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE, open positions, location of S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.C. TOURNAI-VERT BOCAGE, employees, financial statistics.