Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel
Private companiesFood and Kindred Products • Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel

Contactgegevens Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europark 122 3620 Lanaken, België

Telefoon (phone): +32 (2) 614-37-49 +32 (2) 614-37-49

Fax (fax): +32 (53) 847-66-38 +32 (53) 847-66-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel
Products information Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel

BTW identificatienummer (tax): BE01119201660
Ondernemingsnummer: 4919097900
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel
(Get full report from official database of BE for Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel
Addition kinds of activities for Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel

314200. Huis slippers | House slippers
22219905. Textile warping, op contract basis | Textile warping, on a contract basis
27520203. Circulaires, gelithografeerd | Circulars, lithographed
29110205. nafta | Naphtha
39610103. Oorbellen, behalve edelmetaal | Earrings, except precious metal
51720100. gassen | Gases

Werken bij Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel. Looking for open vacancies in other companies

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • JOBSTUDENT ZELFBEDIENING EN ONTHAAL (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: DE ZONNEGLOED

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en schoolvakanties 2018 Wij zoeken een enthousiaste kandidaat om te werken in een dierenpark in de zelfbediening en het onthaal. De zelfbediening met al zijn neventaken: aanvullen koelkast, contacten klanten, opkuis,... Interesse? Neem dringend contact met ons op.

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • BAKKER / BANKETBAKKER (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bakken van brood en banket.

  • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

  • RESERVE schoonmaak regio Aalst 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel in sociale netwerken
Look for responds of Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel. Laat een reactie achter voor Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel. Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel. Leave a respond for Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel. Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel op de google maps. Adres en contacten Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel
Location of Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel on the google maps. Address and contacts of Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel: RANDSTAD | LECHAT MACHINES GT & T | DIDIER VAN LOO | B. PIROTTE | Hepp

Other related companies as Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel: RANDSTAD | LECHAT MACHINES GT & T | DIDIER VAN LOO | B. PIROTTE | Hepp

Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01119201660. Het bedrijf Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel bevindt zich op het adres: Europark 122 3620 Lanaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 143,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel, openstaande posities, locatie van Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel op de kaart.

Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel, company assigned to the tax number BE01119201660. The company Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel is located at the address: Europark 122 3620 Lanaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 143,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel were not found.
The main activity of Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel is not available. You also can look at reviews of Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel, open positions, location of Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemeen Bouwbedrijf D'N Heuvel, employees, financial statistics.