Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming

Contactgegevens Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg op Kortenaken 30 3450 Geetbets, België

Telefoon (phone): +32 (69) 708-85-49 +32 (69) 708-85-49

Fax (fax): +32 (50) 927-68-43 +32 (50) 927-68-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming
Products information Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming

BTW identificatienummer (tax): BE08287780761
Ondernemingsnummer: 8664337158
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 651,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming
(Get full report from official database of BE for Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming
Addition kinds of activities for Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming

267400. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
01619906. Squash boerderij | Squash farm
25140605. Porch schommels: metaal | Porch swings: metal
39619900. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
51999910. Kledinghangers | Clothes hangers

Werken bij Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier Licht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • test en onderhoud van lichttoestellen, ballasten. • bestellingen in het oog houden • lenzen kuisen • lampen vervangen • flight cases in stock te plaatsen (eventueel door gebruik van BT) • respecteren van verhuurdata voor efficiënte en snelle facturatie van schadegevallen

  • Heftruckchauffeur in combinatie met bobijnopzetter - 2 ploegen - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met pin. Deze functie wordt gecombineerd met bobijnen opzetten.  Takenpakket: Bevoorraden van de materialen Laden en lossen De materialen op hun plaats zetten Bobijnen opzetten

  • Dakwerker (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dakwerker Functieomschrijving: Xtra Construct is onze nieuwe tak binnen Xtra Interim en Select die zich volledig gaat richten op vacatures binnen de bouw. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar dakwerkers. Heb jij interesse en/of ervaring in deze functie dan gaan wij op zoek voor jou! Wij hebben opdrachten bij zowel grote bouwbedrijven als kleinere aannemers. Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor hellende daken, platte daken, pannen, leien....

  • Studierelevante bijbaan logistiek - Wielsbeke - min 1 dag per week (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je masterstudent en gebeten door logistiek en supply chain? Wil je graag ervaring opdoen gedurende 1 of meerdere dagen per week? Description of a challenging study relevant student job (incl. estimated duration) Depending on when the SRBB can start one of the below projects will be handled -Build a re-usable template so we know what the drops will be in our finished product range based on the geo information and floor product life (60h) -Improving our forecast quality based on above mentioned template (40h) -WH layout optimalisation (100h) -WH picking costs : split-up between the different S&OP groups (40h)

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • ARBEIDERS productie (m/v) ZEEBRUGGE DAGWERK (aanwervingsreserve) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Zeebrugge zijn we op zoek naar productiemedewerkers om in dagdienstverband te werken van 08u-16u30 of van 09u30-18u U staat in voor het stapelen van de blokjes vis, voor het inpakken van het product en de etikettering hiervan en dit samen met uw collega's

  • Flexijob: Patissier gezocht! (SINT-PIETERS-WOLUWE)

    Regio: SINT-PIETERS-WOLUWE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bakkerij in Brussel, zijn we op zoek naar een patissier die als flexijob kan werken 1 of 2 nachten/week. Jouw gevarieerd takenpakket als patissier bestaat uit : Vervaardigen van een uitgebreid assortiment patisserie.  Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten.  Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden. Versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...) Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten Degen kneden en bereiden. Je staat in voor een perfecte hygiëne van je werkpost Wil jij graag iets extra verdienen? Heb je reeds ervaring als patissier?  Solliciteer dan snel via de website of stuur je CV door naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel en discreet behandeld.

Zoek naar antwoorden van Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming in sociale netwerken
Look for responds of Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming. Laat een reactie achter voor Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming. Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming. Leave a respond for Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming. Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming op de google maps. Adres en contacten Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming
Location of Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming on the google maps. Address and contacts of Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming

Andere gerelateerde bedrijven als come Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming: Librairie des Carrières | Cosaert Jennifer | ETS DE BACKRE PHILIPPE | EUROPA | R. SOMERS

Other related companies as Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming: Librairie des Carrières | Cosaert Jennifer | ETS DE BACKRE PHILIPPE | EUROPA | R. SOMERS

Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08287780761. Het bedrijf Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming bevindt zich op het adres: Steenweg op Kortenaken 30 3450 Geetbets. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 651,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming, openstaande posities, locatie van Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming op de kaart.

Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming, company assigned to the tax number BE08287780761. The company Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming is located at the address: Steenweg op Kortenaken 30 3450 Geetbets. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 651,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming were not found.
The main activity of Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming is not available. You also can look at reviews of Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming, open positions, location of Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spiritus ludo Algemene Bouwonderneming, employees, financial statistics.