PISCINE DU VAL FLEURI

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • PISCINE DU VAL FLEURI
Private companiesFood Stores • PISCINE DU VAL FLEURI

Contactgegevens PISCINE DU VAL FLEURI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PISCINE DU VAL FLEURI: address, phone, fax, email, website, opening hours

PISCINE DU VAL FLEURI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOSSEGATLAAN 45; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23321348 (+32-23321348) 23321348 (+32-23321348)

Fax (fax): +32 (14) 808-22-55 +32 (14) 808-22-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PISCINE DU VAL FLEURI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PISCINE DU VAL FLEURI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PISCINE DU VAL FLEURI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PISCINE DU VAL FLEURI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PISCINE DU VAL FLEURI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PISCINE DU VAL FLEURI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PISCINE DU VAL FLEURI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PISCINE DU VAL FLEURI
Products information PISCINE DU VAL FLEURI

BTW identificatienummer (tax): BE05450286865
Ondernemingsnummer: 9444641113
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in PISCINE DU VAL FLEURI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PISCINE DU VAL FLEURI
(Get full report from official database of BE for PISCINE DU VAL FLEURI)

Aanvulling soorten activiteiten voor PISCINE DU VAL FLEURI
Addition kinds of activities for PISCINE DU VAL FLEURI

3523. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
421201. Dier- en boerenproduktransportdiensten | Animal and farm product transportation services
504301. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
14599908. Topaz (nongem) mijnbouw | Topaz (nongem) mining
22111000. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
28420107. Roestverwijderaars | Rust removers
35790108. Portemeters | Postage meters
39991200. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
93110100. belasting | Taxation

Werken bij PISCINE DU VAL FLEURI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PISCINE DU VAL FLEURI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PISCINE DU VAL FLEURI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PISCINE DU VAL FLEURI. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student medewerker groenten en fruit winkel (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Je taken zijn oa opruimen, borstelen, rekken met groenten en fruit vullen, afwassen, bestellingen klaar maken.

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • boekhouder (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

    Type: Vaste Job

    Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

  • Flexijob keukenmedewerker (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    Een passie voor koken en graag een centje bijverdienen? Wij zoeken een keukenmedewerker voor de koude keuken. Geen ervaring vereist. Uren zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van PISCINE DU VAL FLEURI in sociale netwerken
Look for responds of PISCINE DU VAL FLEURI in social networks

Lees alle opmerkingen voor PISCINE DU VAL FLEURI. Laat een reactie achter voor PISCINE DU VAL FLEURI. PISCINE DU VAL FLEURI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PISCINE DU VAL FLEURI. Leave a respond for PISCINE DU VAL FLEURI. PISCINE DU VAL FLEURI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PISCINE DU VAL FLEURI op de google maps. Adres en contacten PISCINE DU VAL FLEURI
Location of PISCINE DU VAL FLEURI on the google maps. Address and contacts of PISCINE DU VAL FLEURI

Andere gerelateerde bedrijven als come PISCINE DU VAL FLEURI PISCINE DU VAL FLEURI: FLDESCAMPS BVBA | Deback Kris | VAN PUYVELDE | FUSL-FAC. DE PHILOSOPHIE | Vanheertum BVBA

Other related companies as PISCINE DU VAL FLEURI: FLDESCAMPS BVBA | Deback Kris | VAN PUYVELDE | FUSL-FAC. DE PHILOSOPHIE | Vanheertum BVBA

PISCINE DU VAL FLEURI is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PISCINE DU VAL FLEURI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05450286865. Het bedrijf PISCINE DU VAL FLEURI bevindt zich op het adres: VOSSEGATLAAN 45; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 132,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in PISCINE DU VAL FLEURI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PISCINE DU VAL FLEURI is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PISCINE DU VAL FLEURI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PISCINE DU VAL FLEURI, openstaande posities, locatie van PISCINE DU VAL FLEURI op de kaart.

PISCINE DU VAL FLEURI is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is PISCINE DU VAL FLEURI, company assigned to the tax number BE05450286865. The company PISCINE DU VAL FLEURI is located at the address: VOSSEGATLAAN 45; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 132,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in PISCINE DU VAL FLEURI were not found.
The main activity of PISCINE DU VAL FLEURI is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PISCINE DU VAL FLEURI is not available. You also can look at reviews of PISCINE DU VAL FLEURI, open positions, location of PISCINE DU VAL FLEURI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PISCINE DU VAL FLEURI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PISCINE DU VAL FLEURI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PISCINE DU VAL FLEURI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PISCINE DU VAL FLEURI, employees, financial statistics.