LUCHTBAL BOYS

Contactgegevens LUCHTBAL BOYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCHTBAL BOYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCHTBAL BOYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TANPICOPLEIN 1; 2030; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35411710 (+32-35411710) 35411710 (+32-35411710)

Fax (fax): +32 (50) 645-16-73 +32 (50) 645-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCHTBAL BOYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCHTBAL BOYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCHTBAL BOYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCHTBAL BOYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCHTBAL BOYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCHTBAL BOYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCHTBAL BOYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCHTBAL BOYS
Products information LUCHTBAL BOYS

BTW identificatienummer (tax): BE01205993652
Ondernemingsnummer: 6091339111
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in LUCHTBAL BOYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCHTBAL BOYS
(Get full report from official database of BE for LUCHTBAL BOYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCHTBAL BOYS
Addition kinds of activities for LUCHTBAL BOYS

22539904. Schoudertas, breien | Shoulderettes, knit
27540700. Papier- en uitnodigingsdruk, gravure | Stationery and invitation printing, gravure
39610201. Compacts, behalve edelmetaal | Compacts, except precious metal
42269902. Document- en kantoorrecords opslag | Document and office records storage
50650409. Videoutrusting, elektronisch | Video equipment, electronic
82210000. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij LUCHTBAL BOYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCHTBAL BOYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCHTBAL BOYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCHTBAL BOYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Lift technieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: LIFTEN SPAAS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor volgende taken: - voorbereiden en uitvoeren van modernisatie werkzaamheden / installatie van nieuwbouwliften - uitvoeren van het preventief onderhoud, de herstellingen en kleine reparaties van onze installaties - permanentie deels overnemen van collega's

  • Administratief Tweetalig Bediende Sales (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: STAR MEAL

    Type: Vaste Job

    Wegens de toenemende groei is StarMeal op zoek naar een tweetalig (NL-FR) administratief medewerker op de afdeling Sales. Je bent verantwoordelijk voor het volledige order-entry proces alsook verzorg je het onthaal en beantwoord je alle inkomende telefoons.

  • Fabrieksagent/exclusief verdeler van duitse thermossen zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve agentuur van ROTPUNKT thermoskannen made in Germany ( www.rotpunkt4u.de) meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel- winkels. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Superrettes Diy Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels Drankencenters Huishoud en geschenkwinkels Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39 [email protected]

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van LUCHTBAL BOYS in sociale netwerken
Look for responds of LUCHTBAL BOYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCHTBAL BOYS. Laat een reactie achter voor LUCHTBAL BOYS. LUCHTBAL BOYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCHTBAL BOYS. Leave a respond for LUCHTBAL BOYS. LUCHTBAL BOYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCHTBAL BOYS op de google maps. Adres en contacten LUCHTBAL BOYS
Location of LUCHTBAL BOYS on the google maps. Address and contacts of LUCHTBAL BOYS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCHTBAL BOYS LUCHTBAL BOYS: ADRIANA SANDERS | CLAUW ALAIN | TIELEMANS BERNADETTE | TRADIHOUSE | DE VOLDER

Other related companies as LUCHTBAL BOYS: ADRIANA SANDERS | CLAUW ALAIN | TIELEMANS BERNADETTE | TRADIHOUSE | DE VOLDER

LUCHTBAL BOYS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCHTBAL BOYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01205993652. Het bedrijf LUCHTBAL BOYS bevindt zich op het adres: TANPICOPLEIN 1; 2030; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 700,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in LUCHTBAL BOYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCHTBAL BOYS is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCHTBAL BOYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCHTBAL BOYS, openstaande posities, locatie van LUCHTBAL BOYS op de kaart.

LUCHTBAL BOYS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCHTBAL BOYS, company assigned to the tax number BE01205993652. The company LUCHTBAL BOYS is located at the address: TANPICOPLEIN 1; 2030; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 700,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in LUCHTBAL BOYS were not found.
The main activity of LUCHTBAL BOYS is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCHTBAL BOYS is not available. You also can look at reviews of LUCHTBAL BOYS, open positions, location of LUCHTBAL BOYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCHTBAL BOYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCHTBAL BOYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCHTBAL BOYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCHTBAL BOYS, employees, financial statistics.