K.V.K. SVELTA MELSELE

Contactgegevens K.V.K. SVELTA MELSELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.V.K. SVELTA MELSELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.V.K. SVELTA MELSELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 12; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37753423 (+32-37753423) 37753423 (+32-37753423)

Fax (fax): +32 (55) 372-75-49 +32 (55) 372-75-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.V.K. SVELTA MELSELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.V.K. SVELTA MELSELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.V.K. SVELTA MELSELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.V.K. SVELTA MELSELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.V.K. SVELTA MELSELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.V.K. SVELTA MELSELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.V.K. SVELTA MELSELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.V.K. SVELTA MELSELE
Products information K.V.K. SVELTA MELSELE

BTW identificatienummer (tax): BE08014221191
Ondernemingsnummer: 2691070556
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in K.V.K. SVELTA MELSELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.V.K. SVELTA MELSELE
(Get full report from official database of BE for K.V.K. SVELTA MELSELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.V.K. SVELTA MELSELE
Addition kinds of activities for K.V.K. SVELTA MELSELE

5162. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
17110200. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
23890302. Maskerade kostuums | Masquerade costumes
75380103. Motor reparatie, behalve diesel: auto | Engine repair, except diesel: automotive
78410000. Videobandverhuur | Video tape rental

Werken bij K.V.K. SVELTA MELSELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.V.K. SVELTA MELSELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.V.K. SVELTA MELSELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.V.K. SVELTA MELSELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Arbeider dagwerk: Medewerker montage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de vervaardiging van waterzuiveringsinstallaties zijn we op zoek naar een medewerker voor de montage! Jouw takenpakket : Machinaal verzagen van PVC-U Machinaal indraaien van bouten Montage van PVC-U materiaal Lijmen en ontvetten Plaatsen draadgoten

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES (regio Bissegem) (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken voor de regio Bissegem: gemotiveerde kandidaten als huishoudhulp, voornamelijk voor het onderhoud van de woning en strijken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • Vertegenwoordigers Energiemarkt B2B , B2C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • Osteopaat (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

Zoek naar antwoorden van K.V.K. SVELTA MELSELE in sociale netwerken
Look for responds of K.V.K. SVELTA MELSELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.V.K. SVELTA MELSELE. Laat een reactie achter voor K.V.K. SVELTA MELSELE. K.V.K. SVELTA MELSELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.V.K. SVELTA MELSELE. Leave a respond for K.V.K. SVELTA MELSELE. K.V.K. SVELTA MELSELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.V.K. SVELTA MELSELE op de google maps. Adres en contacten K.V.K. SVELTA MELSELE
Location of K.V.K. SVELTA MELSELE on the google maps. Address and contacts of K.V.K. SVELTA MELSELE

Andere gerelateerde bedrijven als come K.V.K. SVELTA MELSELE K.V.K. SVELTA MELSELE: In Den Appel BVBA | Swennen M | Pascal Haarmode | RAFA?L VAN CAMP | MEUBELEN MOERMANS

Other related companies as K.V.K. SVELTA MELSELE: In Den Appel BVBA | Swennen M | Pascal Haarmode | RAFA?L VAN CAMP | MEUBELEN MOERMANS

K.V.K. SVELTA MELSELE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.V.K. SVELTA MELSELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08014221191. Het bedrijf K.V.K. SVELTA MELSELE bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 12; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in K.V.K. SVELTA MELSELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.V.K. SVELTA MELSELE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.V.K. SVELTA MELSELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.V.K. SVELTA MELSELE, openstaande posities, locatie van K.V.K. SVELTA MELSELE op de kaart.

K.V.K. SVELTA MELSELE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.V.K. SVELTA MELSELE, company assigned to the tax number BE08014221191. The company K.V.K. SVELTA MELSELE is located at the address: SCHOOLSTRAAT 12; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in K.V.K. SVELTA MELSELE were not found.
The main activity of K.V.K. SVELTA MELSELE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of K.V.K. SVELTA MELSELE is not available. You also can look at reviews of K.V.K. SVELTA MELSELE, open positions, location of K.V.K. SVELTA MELSELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.V.K. SVELTA MELSELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.V.K. SVELTA MELSELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.V.K. SVELTA MELSELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.V.K. SVELTA MELSELE, employees, financial statistics.