DE VRIJHEID HERSELT FC

Contactgegevens DE VRIJHEID HERSELT FC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VRIJHEID HERSELT FC: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VRIJHEID HERSELT FC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIMBERG Z/N; 2230; HERSELT, België

Telefoon (phone): 14540394 (+32-14540394) 14540394 (+32-14540394)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VRIJHEID HERSELT FC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VRIJHEID HERSELT FC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VRIJHEID HERSELT FC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VRIJHEID HERSELT FC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VRIJHEID HERSELT FC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VRIJHEID HERSELT FC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VRIJHEID HERSELT FC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VRIJHEID HERSELT FC
Products information DE VRIJHEID HERSELT FC

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in DE VRIJHEID HERSELT FC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VRIJHEID HERSELT FC
(Get full report from official database of BE for DE VRIJHEID HERSELT FC)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VRIJHEID HERSELT FC
Addition kinds of activities for DE VRIJHEID HERSELT FC

4412. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
754900. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec
20240201. Vlaver, bevroren | Custard, frozen
35599914. Lampen maken machines, gloeiend | Lamp making machinery, incandescent
50330104. Gordelroos, behalve hout | Shingles, except wood

Werken bij DE VRIJHEID HERSELT FC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VRIJHEID HERSELT FC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VRIJHEID HERSELT FC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VRIJHEID HERSELT FC. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

Zoek naar antwoorden van DE VRIJHEID HERSELT FC in sociale netwerken
Look for responds of DE VRIJHEID HERSELT FC in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VRIJHEID HERSELT FC. Laat een reactie achter voor DE VRIJHEID HERSELT FC. DE VRIJHEID HERSELT FC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VRIJHEID HERSELT FC. Leave a respond for DE VRIJHEID HERSELT FC. DE VRIJHEID HERSELT FC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VRIJHEID HERSELT FC op de google maps. Adres en contacten DE VRIJHEID HERSELT FC
Location of DE VRIJHEID HERSELT FC on the google maps. Address and contacts of DE VRIJHEID HERSELT FC

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VRIJHEID HERSELT FC DE VRIJHEID HERSELT FC: DEUMER MARC | RELAIS VIEUX TANCRةMONT | ECO ARC | Dubois Christian | STEDELIJKE BASISSCHOOL

Other related companies as DE VRIJHEID HERSELT FC: DEUMER MARC | RELAIS VIEUX TANCRةMONT | ECO ARC | Dubois Christian | STEDELIJKE BASISSCHOOL

DE VRIJHEID HERSELT FC is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VRIJHEID HERSELT FC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf DE VRIJHEID HERSELT FC bevindt zich op het adres: LIMBERG Z/N; 2230; HERSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in DE VRIJHEID HERSELT FC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VRIJHEID HERSELT FC is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VRIJHEID HERSELT FC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VRIJHEID HERSELT FC, openstaande posities, locatie van DE VRIJHEID HERSELT FC op de kaart.

DE VRIJHEID HERSELT FC is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VRIJHEID HERSELT FC, company assigned to the tax number BE08681915283. The company DE VRIJHEID HERSELT FC is located at the address: LIMBERG Z/N; 2230; HERSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in DE VRIJHEID HERSELT FC were not found.
The main activity of DE VRIJHEID HERSELT FC is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VRIJHEID HERSELT FC is not available. You also can look at reviews of DE VRIJHEID HERSELT FC, open positions, location of DE VRIJHEID HERSELT FC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VRIJHEID HERSELT FC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VRIJHEID HERSELT FC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VRIJHEID HERSELT FC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VRIJHEID HERSELT FC, employees, financial statistics.