COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART
Private companiesDepository Institutions • COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART

Contactgegevens COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE CLERMONT TONNERRE 26A; 1330; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26540065 (+32-26540065) 26540065 (+32-26540065)

Fax (fax): +32 (53) 909-28-60 +32 (53) 909-28-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART
Products information COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART

BTW identificatienummer (tax): BE05461822509
Ondernemingsnummer: 2594116210
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART
(Get full report from official database of BE for COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART
Addition kinds of activities for COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART

357701. Printers en plotters | Printers and plotters
546199. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
16299903. Opruimingscontractant | Land clearing contractor
17210401. Commercieel wallcovering contractant | Commercial wallcovering contractor
39490506. Gevallen, pistool en staaf (sportuitrusting) | Cases, gun and rod (sporting equipment)
50510218. Terneplate | Terneplate
50840607. Aanhangwagens, industrieel | Trailers, industrial
73599909. Verhuur van winkels en werven apparatuur | Stores and yards equipment rental
76940101. Coil winding service | Coil winding service
78190400. Uitrusting en stalling, film productie | Equipment and prop rental, motion picture production

Werken bij COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART. Looking for open vacancies in other companies

  • Plooier (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als operator plooibank. Je stelt de machines in, start programma's op, bediening, ... doet de nodige aanpassingen waar nodig.

  • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

  • Projectleider Speciale Technieken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Geel, actief in de industriële en particuliere sector en specialist op gebied van installatie, onderhoud en beheer van installaties voor verwarming, ventilatie, airco en sanitair, zijn we op zoek naar een Projectleider Speciale Technieken voor HVAC installaties. Als projectmanager heeft u de uiteindelijke eindverantwoordelijkheid over de projecten. U zorgt voor de goede opvolging en uitvoering van de projecten waarbij de volgende 3 criteria van belang zijn : planning, kwaliteit, budget. Uw taken omvatten onder meer ; -Bestuderen van het lastenboek en de offerte -Contacten en onderhandelingen met klanten tijdens de projectuitvoering -Selectie, onderhandeling en aankoop bij leveranciers en onderaannemers -Realisatie van projecten, door het bepalen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en methodes -Totaalbeheer van planning, kwaliteit en veiligheid

  • Hulp slagerij/Atelier (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: THIERRY DE COSTER

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij de bereiding van de traiteurgerechten. Je ondersteunt de slager bij zijn taken bv. het maken van saté’s, hamburgers, wokgerechten,… Je helpt bij het schikken van diverse schotels en buffetten. Je staat mee in voor het onderhoud van de machines, afwas en opkuis

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • bancair medewerker kantoren (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: RDT FINCO

    Type: Vaste Job

    Voor onze zelfstandige ING bankkantoren Alken, Stevoort, Kuringen en Diepenbeek zijn wij op zoek naar (m/v) enthousiaste en gemotiveerde medewerkers Behoort pro-actieve dienstverlening tot jouw DNA en wens jij graag deel uit te maken van ons team? Stuur dan een e-mail met uw CV en motivatie naar [email protected].

  • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

  • Freelance 3D unity developer (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

Zoek naar antwoorden van COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART in sociale netwerken
Look for responds of COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART. Laat een reactie achter voor COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART. COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART. Leave a respond for COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART. COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART op de google maps. Adres en contacten COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART
Location of COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART on the google maps. Address and contacts of COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART: PARTENA | Spar | GEBROEDERS VEREECKEN | CERCLE ARTS TECHN. COIFF. | Van Tichelen Florart

Other related companies as COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART: PARTENA | Spar | GEBROEDERS VEREECKEN | CERCLE ARTS TECHN. COIFF. | Van Tichelen Florart

COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05461822509. Het bedrijf COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART bevindt zich op het adres: AVENUE CLERMONT TONNERRE 26A; 1330; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 687,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART, openstaande posities, locatie van COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART op de kaart.

COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART, company assigned to the tax number BE05461822509. The company COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART is located at the address: AVENUE CLERMONT TONNERRE 26A; 1330; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 687,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART were not found.
The main activity of COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART is not available. You also can look at reviews of COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART, open positions, location of COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPLEXE SPORTIF DE RIXENSART, employees, financial statistics.