ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE
Private companiesFood Stores • ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE

Contactgegevens ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WELVAARTSTRAAT 35; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50359458 (+32-50359458) 50359458 (+32-50359458)

Fax (fax): +32 (65) 856-63-63 +32 (65) 856-63-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE
Products information ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE07559936523
Ondernemingsnummer: 5042694091
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE
(Get full report from official database of BE for ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE
Addition kinds of activities for ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE

20529910. Oesterkoekjes | Oyster crackers
20750000. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
25410000. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
26210401. Bondpapier | Bond paper
34930100. Warm gevormde veren | Hot formed springs
47890201. Eetauto's | Dining car services
50830304. Boerderij implementaties | Farm implements
54419905. Popcorn, inclusief karamelmielie | Popcorn, including caramel corn
73599900. Verhuur en verhuur van apparatuur, nec, nec | Equipment rental and leasing, nec, nec

Werken bij ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Monteur Tesla (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - banden verwisselen, balanseren en uitlijnen - vloeistoffen vervangen/ bijvullen - reparaties doen zoals: deuren vervangen / spiegels vervangen/ ruitenwissers vervangen/ sensoren vervangen en repareren - werken aan airco systemen - drive units vervangen - diagnose maken van de wagen

  • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

  • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE. Laat een reactie achter voor ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE. ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE. Leave a respond for ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE. ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE op de google maps. Adres en contacten ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE
Location of ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE on the google maps. Address and contacts of ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE: Lespagne M | BBL | RENE JOHANNS | Jason M | TRANSPORT MICHOT SPRL

Other related companies as ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE: Lespagne M | BBL | RENE JOHANNS | Jason M | TRANSPORT MICHOT SPRL

ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07559936523. Het bedrijf ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE bevindt zich op het adres: WELVAARTSTRAAT 35; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE, openstaande posities, locatie van ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE op de kaart.

ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE, company assigned to the tax number BE07559936523. The company ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE is located at the address: WELVAARTSTRAAT 35; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE were not found.
The main activity of ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE is not available. You also can look at reviews of ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE, open positions, location of ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWEMCLUB INTERBAD BRUGGE, employees, financial statistics.