W.S.C. LO-HYFTE CENTER

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • W.S.C. LO-HYFTE CENTER
Private companiesDepository Institutions • W.S.C. LO-HYFTE CENTER

Contactgegevens W.S.C. LO-HYFTE CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.S.C. LO-HYFTE CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.S.C. LO-HYFTE CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVRIJDINGSLAAN 7; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93558198 (+32-93558198) 93558198 (+32-93558198)

Fax (fax): +32 (59) 112-58-86 +32 (59) 112-58-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.S.C. LO-HYFTE CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.S.C. LO-HYFTE CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.S.C. LO-HYFTE CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.S.C. LO-HYFTE CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.S.C. LO-HYFTE CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.S.C. LO-HYFTE CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.S.C. LO-HYFTE CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.S.C. LO-HYFTE CENTER
Products information W.S.C. LO-HYFTE CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE01390014648
Ondernemingsnummer: 7380584716
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in W.S.C. LO-HYFTE CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.S.C. LO-HYFTE CENTER
(Get full report from official database of BE for W.S.C. LO-HYFTE CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.S.C. LO-HYFTE CENTER
Addition kinds of activities for W.S.C. LO-HYFTE CENTER

20610105. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
22540101. Panties, breien | Panties, knit
27599901. Bedrijfsformulieren: drukwerk, NSK | Business forms: printing, nsk
28650306. Benzylchloride | Benzyl chloride
31119900. Leren looien en afwerken, anders | Leather tanning and finishing, nec
35310611. Schopladers | Shovel loaders
49590300. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
50720302. Zaagbladen | Saw blades

Werken bij W.S.C. LO-HYFTE CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.S.C. LO-HYFTE CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.S.C. LO-HYFTE CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.S.C. LO-HYFTE CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

  • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

  • Machine operatoren - vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen te Genk, zijn wij opzoek naar machine operatoren Jouw takenpakket : - Bediening van de machines - Controle op kwaliteit - Fysiek zwaar werk

  • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BOSSCHAERT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PACIFIC EILAND

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van W.S.C. LO-HYFTE CENTER in sociale netwerken
Look for responds of W.S.C. LO-HYFTE CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.S.C. LO-HYFTE CENTER. Laat een reactie achter voor W.S.C. LO-HYFTE CENTER. W.S.C. LO-HYFTE CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.S.C. LO-HYFTE CENTER. Leave a respond for W.S.C. LO-HYFTE CENTER. W.S.C. LO-HYFTE CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.S.C. LO-HYFTE CENTER op de google maps. Adres en contacten W.S.C. LO-HYFTE CENTER
Location of W.S.C. LO-HYFTE CENTER on the google maps. Address and contacts of W.S.C. LO-HYFTE CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come W.S.C. LO-HYFTE CENTER W.S.C. LO-HYFTE CENTER: LIBRAIRIE DUMORTIER | Piada (La) | Couleur Cafè | Cosys Ultrasonics S.P.R.L | PROPLATRE

Other related companies as W.S.C. LO-HYFTE CENTER: LIBRAIRIE DUMORTIER | Piada (La) | Couleur Cafè | Cosys Ultrasonics S.P.R.L | PROPLATRE

W.S.C. LO-HYFTE CENTER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.S.C. LO-HYFTE CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01390014648. Het bedrijf W.S.C. LO-HYFTE CENTER bevindt zich op het adres: BEVRIJDINGSLAAN 7; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in W.S.C. LO-HYFTE CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van W.S.C. LO-HYFTE CENTER is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.S.C. LO-HYFTE CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.S.C. LO-HYFTE CENTER, openstaande posities, locatie van W.S.C. LO-HYFTE CENTER op de kaart.

W.S.C. LO-HYFTE CENTER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.S.C. LO-HYFTE CENTER, company assigned to the tax number BE01390014648. The company W.S.C. LO-HYFTE CENTER is located at the address: BEVRIJDINGSLAAN 7; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in W.S.C. LO-HYFTE CENTER were not found.
The main activity of W.S.C. LO-HYFTE CENTER is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of W.S.C. LO-HYFTE CENTER is not available. You also can look at reviews of W.S.C. LO-HYFTE CENTER, open positions, location of W.S.C. LO-HYFTE CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.S.C. LO-HYFTE CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.S.C. LO-HYFTE CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.S.C. LO-HYFTE CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.S.C. LO-HYFTE CENTER, employees, financial statistics.