W.R.C. MANKE FIEL

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • W.R.C. MANKE FIEL
Private companiesTransportation Services • W.R.C. MANKE FIEL

Contactgegevens W.R.C. MANKE FIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.R.C. MANKE FIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.R.C. MANKE FIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEZEWEIDE 33; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24527659 (+32-24527659) 24527659 (+32-24527659)

Fax (fax): +32 (53) 820-78-64 +32 (53) 820-78-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.R.C. MANKE FIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.R.C. MANKE FIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.R.C. MANKE FIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.R.C. MANKE FIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.R.C. MANKE FIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.R.C. MANKE FIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.R.C. MANKE FIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.R.C. MANKE FIEL
Products information W.R.C. MANKE FIEL

BTW identificatienummer (tax): BE04572204589
Ondernemingsnummer: 6328643798
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in W.R.C. MANKE FIEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.R.C. MANKE FIEL
(Get full report from official database of BE for W.R.C. MANKE FIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.R.C. MANKE FIEL
Addition kinds of activities for W.R.C. MANKE FIEL

284199. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
30870000. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
48320201. Leerzaam | Educational
50499900. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
51699913. Zwembad- en kuurchemikalieën | Swimming pool and spa chemicals

Werken bij W.R.C. MANKE FIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.R.C. MANKE FIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.R.C. MANKE FIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.R.C. MANKE FIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Monteur Productiemedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie bestaat onder andere uit het monteren van elektronische apparaten gaande van mechanische montage tot het aanbrengen van elektrische bekabeling en de eindafwerking

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

  • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Universiteit Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

  • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van W.R.C. MANKE FIEL in sociale netwerken
Look for responds of W.R.C. MANKE FIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.R.C. MANKE FIEL. Laat een reactie achter voor W.R.C. MANKE FIEL. W.R.C. MANKE FIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.R.C. MANKE FIEL. Leave a respond for W.R.C. MANKE FIEL. W.R.C. MANKE FIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.R.C. MANKE FIEL op de google maps. Adres en contacten W.R.C. MANKE FIEL
Location of W.R.C. MANKE FIEL on the google maps. Address and contacts of W.R.C. MANKE FIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come W.R.C. MANKE FIEL W.R.C. MANKE FIEL: A. VAN DE PUTTE | MARC BAPTISTE | R.F. PLAFONDS | VCLB-CENTRUM | Mares X

Other related companies as W.R.C. MANKE FIEL: A. VAN DE PUTTE | MARC BAPTISTE | R.F. PLAFONDS | VCLB-CENTRUM | Mares X

W.R.C. MANKE FIEL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.R.C. MANKE FIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04572204589. Het bedrijf W.R.C. MANKE FIEL bevindt zich op het adres: KEZEWEIDE 33; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in W.R.C. MANKE FIEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van W.R.C. MANKE FIEL is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.R.C. MANKE FIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.R.C. MANKE FIEL, openstaande posities, locatie van W.R.C. MANKE FIEL op de kaart.

W.R.C. MANKE FIEL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.R.C. MANKE FIEL, company assigned to the tax number BE04572204589. The company W.R.C. MANKE FIEL is located at the address: KEZEWEIDE 33; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in W.R.C. MANKE FIEL were not found.
The main activity of W.R.C. MANKE FIEL is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of W.R.C. MANKE FIEL is not available. You also can look at reviews of W.R.C. MANKE FIEL, open positions, location of W.R.C. MANKE FIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.R.C. MANKE FIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.R.C. MANKE FIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.R.C. MANKE FIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.R.C. MANKE FIEL, employees, financial statistics.