W.C. VESTJENSVRIENDEN

Contactgegevens W.C. VESTJENSVRIENDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.C. VESTJENSVRIENDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.C. VESTJENSVRIENDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VITSSTRAAT 110; 9255; BUGGENHOUT, België

Telefoon (phone): 52332191 (+32-52332191) 52332191 (+32-52332191)

Fax (fax): +32 (57) 237-40-68 +32 (57) 237-40-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.C. VESTJENSVRIENDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.C. VESTJENSVRIENDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.C. VESTJENSVRIENDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.C. VESTJENSVRIENDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.C. VESTJENSVRIENDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.C. VESTJENSVRIENDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.C. VESTJENSVRIENDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.C. VESTJENSVRIENDEN
Products information W.C. VESTJENSVRIENDEN

BTW identificatienummer (tax): BE07082580566
Ondernemingsnummer: 3095367431
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in W.C. VESTJENSVRIENDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.C. VESTJENSVRIENDEN
(Get full report from official database of BE for W.C. VESTJENSVRIENDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.C. VESTJENSVRIENDEN
Addition kinds of activities for W.C. VESTJENSVRIENDEN

3823. Process controle instrumenten | Process control instruments
07230302. Aardappelzuren | Potato curing services
20230306. Gedroogde wei | Dried whey
22980207. Twine, nec | Twine, nec
79999915. Sport professionals, nec | Sports professionals, nec
82990500. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools

Werken bij W.C. VESTJENSVRIENDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.C. VESTJENSVRIENDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.C. VESTJENSVRIENDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.C. VESTJENSVRIENDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Monteur (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Aarschot zoeken wij een monteur van aluminium schrijnwerk (maxi -ramen,erkers,veranda's enz). (M/V)

  • Huishoudhulp Puuur Ranst/ Broechem/ Oelegem/ Emblem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • Magazijnbediende (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van W.C. VESTJENSVRIENDEN in sociale netwerken
Look for responds of W.C. VESTJENSVRIENDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.C. VESTJENSVRIENDEN. Laat een reactie achter voor W.C. VESTJENSVRIENDEN. W.C. VESTJENSVRIENDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.C. VESTJENSVRIENDEN. Leave a respond for W.C. VESTJENSVRIENDEN. W.C. VESTJENSVRIENDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.C. VESTJENSVRIENDEN op de google maps. Adres en contacten W.C. VESTJENSVRIENDEN
Location of W.C. VESTJENSVRIENDEN on the google maps. Address and contacts of W.C. VESTJENSVRIENDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come W.C. VESTJENSVRIENDEN W.C. VESTJENSVRIENDEN: LOUIS WILLEMSE | Servaes P & Zonen/Fils | INSTITUUT NADINE | Stroobants Elke | Dute

Other related companies as W.C. VESTJENSVRIENDEN: LOUIS WILLEMSE | Servaes P & Zonen/Fils | INSTITUUT NADINE | Stroobants Elke | Dute

W.C. VESTJENSVRIENDEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.C. VESTJENSVRIENDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07082580566. Het bedrijf W.C. VESTJENSVRIENDEN bevindt zich op het adres: VITSSTRAAT 110; 9255; BUGGENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in W.C. VESTJENSVRIENDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van W.C. VESTJENSVRIENDEN is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.C. VESTJENSVRIENDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.C. VESTJENSVRIENDEN, openstaande posities, locatie van W.C. VESTJENSVRIENDEN op de kaart.

W.C. VESTJENSVRIENDEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.C. VESTJENSVRIENDEN, company assigned to the tax number BE07082580566. The company W.C. VESTJENSVRIENDEN is located at the address: VITSSTRAAT 110; 9255; BUGGENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in W.C. VESTJENSVRIENDEN were not found.
The main activity of W.C. VESTJENSVRIENDEN is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of W.C. VESTJENSVRIENDEN is not available. You also can look at reviews of W.C. VESTJENSVRIENDEN, open positions, location of W.C. VESTJENSVRIENDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.C. VESTJENSVRIENDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.C. VESTJENSVRIENDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.C. VESTJENSVRIENDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.C. VESTJENSVRIENDEN, employees, financial statistics.