W.C. KRUISHOUTEM

Contactgegevens W.C. KRUISHOUTEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.C. KRUISHOUTEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.C. KRUISHOUTEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOESTIJNESTRAAT 8; 9770; KRUISHOUTEM, België

Telefoon (phone): 93835979 (+32-93835979) 93835979 (+32-93835979)

Fax (fax): +32 (14) 505-95-95 +32 (14) 505-95-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.C. KRUISHOUTEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.C. KRUISHOUTEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.C. KRUISHOUTEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.C. KRUISHOUTEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.C. KRUISHOUTEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.C. KRUISHOUTEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.C. KRUISHOUTEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.C. KRUISHOUTEM
Products information W.C. KRUISHOUTEM

BTW identificatienummer (tax): BE05163269042
Ondernemingsnummer: 2463653564
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in W.C. KRUISHOUTEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.C. KRUISHOUTEM
(Get full report from official database of BE for W.C. KRUISHOUTEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.C. KRUISHOUTEM
Addition kinds of activities for W.C. KRUISHOUTEM

20460104. Instant zetmeel | Instant starch
27890304. Pamfletten, bindend | Pamphlets, binding
34849904. Pistolen of pistooldelen, 30 mm. | Pistols or pistol parts, 30 mm. and below
35780200. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
50650206. Paging en signalering apparatuur | Paging and signaling equipment
73891702. Vismakelaar | Fish broker
89990700. Aardwetenschappen | Earth science services

Werken bij W.C. KRUISHOUTEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.C. KRUISHOUTEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.C. KRUISHOUTEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.C. KRUISHOUTEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar een ervaren automecanicien. Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig monteren, controleren en afstellen. Minimum vereiste is een opleiding als automecanicien, carossier of gelijkgesteld door ervaring. Een interne opleiding in het bedrijf wordt voorzien.

  • Polyvalente productiemedewerker - Vaste nacht (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Heule zoeken we een allround polyvalente productiemedewerker in de vaste nacht. Deze firma zit in de kunststofverwerking. Voor deze functie is het noodzakelijk om een heftruckattest te hebben. Jouw takenpakket: Je bent de rechterhand van de ploegchef Je behoudt het overzicht over 23 machines Je waakt over orde, netheid en veiligheid Je scant de inkomende goederen, zorgt ook voor de registratie en etikettering van de orders Je helpt de operator bij de kleurwissels aan de machines Je staat in voor het aan- en afvoeren van containers, paletten,.. mbv de heftruck. Je zal werken in de vaste nacht

  • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • Leraar Klasieke talen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Latijn aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o. bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ... 

Zoek naar antwoorden van W.C. KRUISHOUTEM in sociale netwerken
Look for responds of W.C. KRUISHOUTEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.C. KRUISHOUTEM. Laat een reactie achter voor W.C. KRUISHOUTEM. W.C. KRUISHOUTEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.C. KRUISHOUTEM. Leave a respond for W.C. KRUISHOUTEM. W.C. KRUISHOUTEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.C. KRUISHOUTEM op de google maps. Adres en contacten W.C. KRUISHOUTEM
Location of W.C. KRUISHOUTEM on the google maps. Address and contacts of W.C. KRUISHOUTEM

Andere gerelateerde bedrijven als come W.C. KRUISHOUTEM W.C. KRUISHOUTEM: Pic Wick Fashion | MICH?LE CHATIN | EUROPA LEVAGE | OMER VAN NESTE | PHOTO MICHEL

Other related companies as W.C. KRUISHOUTEM: Pic Wick Fashion | MICH?LE CHATIN | EUROPA LEVAGE | OMER VAN NESTE | PHOTO MICHEL

W.C. KRUISHOUTEM is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.C. KRUISHOUTEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05163269042. Het bedrijf W.C. KRUISHOUTEM bevindt zich op het adres: WOESTIJNESTRAAT 8; 9770; KRUISHOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in W.C. KRUISHOUTEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van W.C. KRUISHOUTEM is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.C. KRUISHOUTEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.C. KRUISHOUTEM, openstaande posities, locatie van W.C. KRUISHOUTEM op de kaart.

W.C. KRUISHOUTEM is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.C. KRUISHOUTEM, company assigned to the tax number BE05163269042. The company W.C. KRUISHOUTEM is located at the address: WOESTIJNESTRAAT 8; 9770; KRUISHOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in W.C. KRUISHOUTEM were not found.
The main activity of W.C. KRUISHOUTEM is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of W.C. KRUISHOUTEM is not available. You also can look at reviews of W.C. KRUISHOUTEM, open positions, location of W.C. KRUISHOUTEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.C. KRUISHOUTEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.C. KRUISHOUTEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.C. KRUISHOUTEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.C. KRUISHOUTEM, employees, financial statistics.