Chant d'Oiseau Décoration SPRL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Chant d'Oiseau Décoration SPRL
Private companiesPersonal Services • Chant d'Oiseau Décoration SPRL

Contactgegevens Chant d'Oiseau Décoration SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chant d'Oiseau Décoration SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chant d'Oiseau Décoration SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Chant d'Oiseau 29A 1150 Sint-Pieters-Woluwe (Brussel), België

Telefoon (phone): +32 (55) 245-92-22 +32 (55) 245-92-22

Fax (fax): +32 (64) 821-86-41 +32 (64) 821-86-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chant d'Oiseau Décoration SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chant d'Oiseau Décoration SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chant d'Oiseau Décoration SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chant d'Oiseau Décoration SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chant d'Oiseau Décoration SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chant d'Oiseau Décoration SPRL
Products information Chant d'Oiseau Décoration SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07186401367
Ondernemingsnummer: 4440643310
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 850,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Chant d'Oiseau Décoration SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chant d'Oiseau Décoration SPRL
(Get full report from official database of BE for Chant d'Oiseau Décoration SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chant d'Oiseau Décoration SPRL
Addition kinds of activities for Chant d'Oiseau Décoration SPRL

3495. Draadveren | Wire springs
351900. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
581206. Pizza restaurants | Pizza restaurants
09219901. Vissuikerijen | Fish hatcheries
20329903. Puddingen, behalve vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Puddings, except meat: packaged in cans, jars, etc.
26211004. Perspulpproducten | Pressed pulp products
27529904. Lithografen op metaal | Lithographing on metal
28699910. Gekloreerde oplosmiddelen | Chlorinated solvents
79480401. Hondensport | Dog racing

Werken bij Chant d'Oiseau Décoration SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chant d'Oiseau Décoration SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Verpleegkundige bijwerken kritieke diensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je verpleegkundige op een kritieke dienst en wil je graag je verpleegtechnische kennis en kunde delen met andere zorginstellingen? Kijk je uit naar een bijverdienste op het scherp van de snee die je interesses blijft prikkelen en waar je dringende zorg verleent aan patiënten in acute situaties? Dan kan je bij Express Medical terecht voor een leuke bijverdienste in een waaier aan kritieke diensten zoals spoed, intensieve zorgen, operatiekwartier, dialyse.. . Maandelijks bepaal je zelf welke dagen je wenst te werken en welke shiften je bereid bent voor je rekening te nemen. Kortom, je werkt naargelang je voorkeur en springt in waar nodig. Wij doen ons uiterste best om je aan de slag te helpen op de momenten die je verkiest in Antwerpen. Deze formule geeft jou de mogelijkheid om je job(s) te combineren met een boeiende bijverdienste of je eerste stappen te zetten op diensten waar stressbestendigheid, nauwgezetheid en teamspirit van groot belang zijn.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van Chant d'Oiseau Décoration SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Chant d'Oiseau Décoration SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Laat een reactie achter voor Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Chant d'Oiseau Décoration SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Leave a respond for Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Chant d'Oiseau Décoration SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chant d'Oiseau Décoration SPRL op de google maps. Adres en contacten Chant d'Oiseau Décoration SPRL
Location of Chant d'Oiseau Décoration SPRL on the google maps. Address and contacts of Chant d'Oiseau Décoration SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Chant d'Oiseau Décoration SPRL Chant d'Oiseau Décoration SPRL: Kruitwagen Edith | BERNARD VUYLSTEKE | MATANA | R?GINE CORNET D'ELZIUS | PERFGOAL

Other related companies as Chant d'Oiseau Décoration SPRL: Kruitwagen Edith | BERNARD VUYLSTEKE | MATANA | R?GINE CORNET D'ELZIUS | PERFGOAL

Chant d'Oiseau Décoration SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chant d'Oiseau Décoration SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07186401367. Het bedrijf Chant d'Oiseau Décoration SPRL bevindt zich op het adres: Avenue du Chant d'Oiseau 29A 1150 Sint-Pieters-Woluwe (Brussel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 850,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Chant d'Oiseau Décoration SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chant d'Oiseau Décoration SPRL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chant d'Oiseau Décoration SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chant d'Oiseau Décoration SPRL, openstaande posities, locatie van Chant d'Oiseau Décoration SPRL op de kaart.

Chant d'Oiseau Décoration SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chant d'Oiseau Décoration SPRL, company assigned to the tax number BE07186401367. The company Chant d'Oiseau Décoration SPRL is located at the address: Avenue du Chant d'Oiseau 29A 1150 Sint-Pieters-Woluwe (Brussel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 850,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Chant d'Oiseau Décoration SPRL were not found.
The main activity of Chant d'Oiseau Décoration SPRL is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Chant d'Oiseau Décoration SPRL is not available. You also can look at reviews of Chant d'Oiseau Décoration SPRL, open positions, location of Chant d'Oiseau Décoration SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chant d'Oiseau Décoration SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chant d'Oiseau Décoration SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chant d'Oiseau Décoration SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chant d'Oiseau Décoration SPRL, employees, financial statistics.