VOLLEYBALCLUB GEEL

Contactgegevens VOLLEYBALCLUB GEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLLEYBALCLUB GEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLLEYBALCLUB GEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIEVERMONT 76; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14590430 (+32-14590430) 14590430 (+32-14590430)

Fax (fax): +32 (53) 879-19-57 +32 (53) 879-19-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLLEYBALCLUB GEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLLEYBALCLUB GEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLLEYBALCLUB GEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLLEYBALCLUB GEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLLEYBALCLUB GEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLLEYBALCLUB GEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLLEYBALCLUB GEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLLEYBALCLUB GEEL
Products information VOLLEYBALCLUB GEEL

BTW identificatienummer (tax): BE06585174560
Ondernemingsnummer: 7912048339
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in VOLLEYBALCLUB GEEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLLEYBALCLUB GEEL
(Get full report from official database of BE for VOLLEYBALCLUB GEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLLEYBALCLUB GEEL
Addition kinds of activities for VOLLEYBALCLUB GEEL

244901. Voedselcontainers, houten draadbinding | Food containers, wood wirebound
10210101. Koperertsmalen en -bereiding | Copper ore milling and preparation
31720205. Belangrijke zaken | Key cases
35539915. Sjaalmachines, houtbewerking | Scarfing machines, woodworking
38230407. Dichtheid en specifieke zwaartekracht instrumenten, industrieel proces | Density and specific gravity instruments, industrial process

Werken bij VOLLEYBALCLUB GEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLLEYBALCLUB GEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLLEYBALCLUB GEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLLEYBALCLUB GEEL. Looking for open vacancies in other companies

  • BEDIENING SLAGERIJ / TRAITEUR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Bediening in de winkel (vleeswaren en charcuterie) - Afrekenen met de klant - Winkel proper maken - Voorraad opvolgen + bestellingen plaatsen indien nodig

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

  • Student bijrijder meubelwinkel - Herentals - 26 tot 28 september en 30 september (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelwinkel in Herentals zijn wij op zoek naar een jobstudent die volgende week op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kan werken als bijrijder. Je staat in voor: inladen van de meubels/meubelstukken in de vrachtwagen meerijden met chauffeur tot aan de locatie producten afzetten op locatie Meubels in elkaar steken/monteren en op de juiste plaats zetten (kan ook op een verdieping zijn, niet noodzakelijk gelijkvloers). Je start steeds vanuit Herentals en rijdt dan met de chauffeur mee in de regio Kempen. Je werkt in dagdienst (vanaf 8 uur).

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • Linux System Administrator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CHELONA BVBA

    Type: Vaste Job

    Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van VOLLEYBALCLUB GEEL in sociale netwerken
Look for responds of VOLLEYBALCLUB GEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLLEYBALCLUB GEEL. Laat een reactie achter voor VOLLEYBALCLUB GEEL. VOLLEYBALCLUB GEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLLEYBALCLUB GEEL. Leave a respond for VOLLEYBALCLUB GEEL. VOLLEYBALCLUB GEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLLEYBALCLUB GEEL op de google maps. Adres en contacten VOLLEYBALCLUB GEEL
Location of VOLLEYBALCLUB GEEL on the google maps. Address and contacts of VOLLEYBALCLUB GEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLLEYBALCLUB GEEL VOLLEYBALCLUB GEEL: RESTAURANT-TAVERNE DE CRIDTS | 'T KEUTELTJE | J.P. PIRET | Huyskens J | Transport Bergmans NV

Other related companies as VOLLEYBALCLUB GEEL: RESTAURANT-TAVERNE DE CRIDTS | 'T KEUTELTJE | J.P. PIRET | Huyskens J | Transport Bergmans NV

VOLLEYBALCLUB GEEL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLLEYBALCLUB GEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585174560. Het bedrijf VOLLEYBALCLUB GEEL bevindt zich op het adres: KIEVERMONT 76; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in VOLLEYBALCLUB GEEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOLLEYBALCLUB GEEL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLLEYBALCLUB GEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLLEYBALCLUB GEEL, openstaande posities, locatie van VOLLEYBALCLUB GEEL op de kaart.

VOLLEYBALCLUB GEEL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLLEYBALCLUB GEEL, company assigned to the tax number BE06585174560. The company VOLLEYBALCLUB GEEL is located at the address: KIEVERMONT 76; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in VOLLEYBALCLUB GEEL were not found.
The main activity of VOLLEYBALCLUB GEEL is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLLEYBALCLUB GEEL is not available. You also can look at reviews of VOLLEYBALCLUB GEEL, open positions, location of VOLLEYBALCLUB GEEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLLEYBALCLUB GEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLLEYBALCLUB GEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLLEYBALCLUB GEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLLEYBALCLUB GEEL, employees, financial statistics.