VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT

Contactgegevens VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 22; 9130; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37734051 (+32-37734051) 37734051 (+32-37734051)

Fax (fax): +32 (87) 619-42-24 +32 (87) 619-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT
Products information VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT

BTW identificatienummer (tax): BE04020141601
Ondernemingsnummer: 2460906982
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT
(Get full report from official database of BE for VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT
Addition kinds of activities for VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT

109499. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
10990103. Beryl mijnbouw | Beryl mining
35359900. Transportbanden en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
50510219. Track spikes | Track spikes
80110109. Pulmonale specialist, arts / chirurg | Pulmonary specialist, physician/surgeon

Werken bij VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • Carrossier - Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Herstellen koetswerk • Herstellen van ongeval schade (bv. uitblutsen, enz…) • Voorbereiden spuiterij (bv. schuren, enz…) • Pistoolspuiter (Nebim heeft een eigen mengcentrale) • Je zorgt samen met je collega’s voor de netheid van de werkomgeving • Je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het werk • Je werkt nauw samen met je collega’s en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

  • Ijzervlechter (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzervlechter/speetlasser. Ben jij iemand die ervaring heeft met ijzervlechten of ben je graag handig bezig? Dan is dit de job die je zoekt! Je takenpakket als ijzervlechter zal bestaat uit: Het uitvoeren van laswerken (halfautomaat) voor de productie van wapeningsnetten, -korven Assembleren van de onderdelen tot een afgewerkt geheel Planlezen om stukken op maat te maken en de kwaliteit te controleren Het volledig klaarmaken van de korven voor de bekister en indien nodig bepaalde onderdelen aanpassen/toevoegen Het registreren van de ontvangen en verwerkte korven

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • Jobstudenten kerstvakantie (verkoop kledijbranche) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Nieuwpoort zijn we op zoek naar 2 jobstudenten voor de verkoop.

  • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BOSTHON SPORT

    Type: Studentenjob

    Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Technisch Operator bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Estée Lauder zijn wij op zoek naar een technisch operator. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de productielijnen zodat de productie verzekerd blijft. Concreet sta je in voor onderstaand taken: bedienen van de productielijn storingen oplossen van zowel technische, mechanische als elektrische aard voeren van preventief onderhoud en actief meewerken aan de verbetering van het productieproces. kwaliteitscontroles uitvoeren en de nodige actienemen indien deze niet voldoen aanvullen van producten zoals verpakkingsmaterialen aan de machines op orde houden van jouw werkpost

Zoek naar antwoorden van VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT in sociale netwerken
Look for responds of VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT. Laat een reactie achter voor VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT. VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT. Leave a respond for VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT. VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT op de google maps. Adres en contacten VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT
Location of VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT on the google maps. Address and contacts of VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT: COIFFURE B. LOOK | TRACLABOR | LUDOVICUS REYMEN | ETS. MATHIEU | DOOMS-FRUITS MICHEL

Other related companies as VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT: COIFFURE B. LOOK | TRACLABOR | LUDOVICUS REYMEN | ETS. MATHIEU | DOOMS-FRUITS MICHEL

VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04020141601. Het bedrijf VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 22; 9130; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT, openstaande posities, locatie van VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT op de kaart.

VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT, company assigned to the tax number BE04020141601. The company VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT is located at the address: DORPSSTRAAT 22; 9130; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT were not found.
The main activity of VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT is not available. You also can look at reviews of VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT, open positions, location of VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLLEYBALCLUB ASTERIX KIELDRECHT, employees, financial statistics.