VOLLEY CLUB JAMOIGNE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • VOLLEY CLUB JAMOIGNE
Private companiesFood Stores • VOLLEY CLUB JAMOIGNE

Contactgegevens VOLLEY CLUB JAMOIGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLLEY CLUB JAMOIGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLLEY CLUB JAMOIGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOIE D?ORVAL 13; 6810; CHINY, België

Telefoon (phone): 61329213 (+32-61329213) 61329213 (+32-61329213)

Fax (fax): +32 (53) 501-71-92 +32 (53) 501-71-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLLEY CLUB JAMOIGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLLEY CLUB JAMOIGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLLEY CLUB JAMOIGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLLEY CLUB JAMOIGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLLEY CLUB JAMOIGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLLEY CLUB JAMOIGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLLEY CLUB JAMOIGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLLEY CLUB JAMOIGNE
Products information VOLLEY CLUB JAMOIGNE

BTW identificatienummer (tax): BE08741790771
Ondernemingsnummer: 7761535644
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in VOLLEY CLUB JAMOIGNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLLEY CLUB JAMOIGNE
(Get full report from official database of BE for VOLLEY CLUB JAMOIGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLLEY CLUB JAMOIGNE
Addition kinds of activities for VOLLEY CLUB JAMOIGNE

07619900. Landbouwbedrijven, niet inbegrepen | Farm labor contractors, nec
22210401. Acetaat breedgeweven stoffen | Acetate broadwoven fabrics
23920602. Strijkplanken: gemaakt van aangekochte materialen | Ironing board pads: made from purchased materials
24310101. Deurkozijnen, hout | Door frames, wood
26740103. Winkelzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Shopping bags: made from purchased materials
51691202. Antivriesverbindingen | Anti-freeze compounds

Werken bij VOLLEY CLUB JAMOIGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLLEY CLUB JAMOIGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLLEY CLUB JAMOIGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLLEY CLUB JAMOIGNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

  • Student administratie (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de input van gegevens in excel.

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

Zoek naar antwoorden van VOLLEY CLUB JAMOIGNE in sociale netwerken
Look for responds of VOLLEY CLUB JAMOIGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLLEY CLUB JAMOIGNE. Laat een reactie achter voor VOLLEY CLUB JAMOIGNE. VOLLEY CLUB JAMOIGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLLEY CLUB JAMOIGNE. Leave a respond for VOLLEY CLUB JAMOIGNE. VOLLEY CLUB JAMOIGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLLEY CLUB JAMOIGNE op de google maps. Adres en contacten VOLLEY CLUB JAMOIGNE
Location of VOLLEY CLUB JAMOIGNE on the google maps. Address and contacts of VOLLEY CLUB JAMOIGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLLEY CLUB JAMOIGNE VOLLEY CLUB JAMOIGNE: Crédit Royal | Dauby B | De Groof M | Nouveau Garage Tubizien SPRL | ERIC POLLENTIER

Other related companies as VOLLEY CLUB JAMOIGNE: Crédit Royal | Dauby B | De Groof M | Nouveau Garage Tubizien SPRL | ERIC POLLENTIER

VOLLEY CLUB JAMOIGNE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLLEY CLUB JAMOIGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08741790771. Het bedrijf VOLLEY CLUB JAMOIGNE bevindt zich op het adres: VOIE D?ORVAL 13; 6810; CHINY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in VOLLEY CLUB JAMOIGNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOLLEY CLUB JAMOIGNE is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLLEY CLUB JAMOIGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLLEY CLUB JAMOIGNE, openstaande posities, locatie van VOLLEY CLUB JAMOIGNE op de kaart.

VOLLEY CLUB JAMOIGNE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLLEY CLUB JAMOIGNE, company assigned to the tax number BE08741790771. The company VOLLEY CLUB JAMOIGNE is located at the address: VOIE D?ORVAL 13; 6810; CHINY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in VOLLEY CLUB JAMOIGNE were not found.
The main activity of VOLLEY CLUB JAMOIGNE is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLLEY CLUB JAMOIGNE is not available. You also can look at reviews of VOLLEY CLUB JAMOIGNE, open positions, location of VOLLEY CLUB JAMOIGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLLEY CLUB JAMOIGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLLEY CLUB JAMOIGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLLEY CLUB JAMOIGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLLEY CLUB JAMOIGNE, employees, financial statistics.