VLAWAK

Contactgegevens VLAWAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAWAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAWAK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPAARZAAMHEIDSTRAAT 57; 8450; BREDENE, België

Telefoon (phone): 59705235 (+32-59705235) 59705235 (+32-59705235)

Fax (fax): +32 (60) 879-42-69 +32 (60) 879-42-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAWAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAWAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAWAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAWAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAWAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAWAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAWAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAWAK
Products information VLAWAK

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in VLAWAK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAWAK
(Get full report from official database of BE for VLAWAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAWAK
Addition kinds of activities for VLAWAK

174199. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
20749901. Katoenzaadolie, taart of maaltijd | Cottonseed oil, cake or meal
20999907. Kokosnoot, verdroogd en verscheurd | Coconut, desiccated and shredded
36120102. Besturingstransformatoren | Control transformers
50830304. Boerderij implementaties | Farm implements
50849904. Warmtewisselapparatuur, industrieel | Heat exchange equipment, industrial
51910202. Eten geven | Feed
55510200. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers

Werken bij VLAWAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAWAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAWAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAWAK. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

  • Polyvalent productiemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente productiemedewerker. Iemand die leergierig is, spontaan, enthousiast , en geen fysische beperkingen heeft. ( rug , etc..) Kennis van verwerkingsprocedures en de nodige chemische achtergrondkennis. Heftruck ervaring en attest is een pluspunt. Het is bij ons een job met handenarbeid. U spreekt één taal heel goed. Dit kan gelijk welke taal zijn.

  • Callcenter Medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supertof bedrijf in Gent zijn we op zoek naar Callcenter Medewerkers

  • Huishoudhulp Voltijds Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Drongen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Kruis-Winkel (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

  • Chef-kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

  • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

  • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Rosé Sublime

    Type: Zelfstandige activiteit

    DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

  • Voetreflexoloog (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van VLAWAK in sociale netwerken
Look for responds of VLAWAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAWAK. Laat een reactie achter voor VLAWAK. VLAWAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAWAK. Leave a respond for VLAWAK. VLAWAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAWAK op de google maps. Adres en contacten VLAWAK
Location of VLAWAK on the google maps. Address and contacts of VLAWAK

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAWAK VLAWAK: ZAKENKANTOOR DEBAL | TOM & CO | E.T.C. | HUIS ANTONINI | Febelgra

Other related companies as VLAWAK: ZAKENKANTOOR DEBAL | TOM & CO | E.T.C. | HUIS ANTONINI | Febelgra

VLAWAK is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAWAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf VLAWAK bevindt zich op het adres: SPAARZAAMHEIDSTRAAT 57; 8450; BREDENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in VLAWAK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLAWAK is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAWAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAWAK, openstaande posities, locatie van VLAWAK op de kaart.

VLAWAK is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAWAK, company assigned to the tax number BE07618988037. The company VLAWAK is located at the address: SPAARZAAMHEIDSTRAAT 57; 8450; BREDENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in VLAWAK were not found.
The main activity of VLAWAK is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAWAK is not available. You also can look at reviews of VLAWAK, open positions, location of VLAWAK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAWAK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAWAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAWAK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAWAK, employees, financial statistics.