VLAAMSE WIELERSCHOOL

Contactgegevens VLAAMSE WIELERSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMSE WIELERSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMSE WIELERSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENEINDE 2; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14542494 (+32-14542494) 14542494 (+32-14542494)

Fax (fax): +32 (53) 438-55-70 +32 (53) 438-55-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMSE WIELERSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMSE WIELERSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMSE WIELERSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMSE WIELERSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMSE WIELERSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMSE WIELERSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMSE WIELERSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMSE WIELERSCHOOL
Products information VLAAMSE WIELERSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE01231262207
Ondernemingsnummer: 7799713134
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in VLAAMSE WIELERSCHOOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMSE WIELERSCHOOL
(Get full report from official database of BE for VLAAMSE WIELERSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMSE WIELERSCHOOL
Addition kinds of activities for VLAAMSE WIELERSCHOOL

2051. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
2449. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
01339900. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
34119903. Olie blikjes, metaal | Oil cans, metal
36219903. Generatoren en sets, elektrisch | Generators and sets, electric
38510100. Frames, lenzen en onderdelen, bril en bril | Frames, lenses, and parts, eyeglass and spectacle
39939903. Displays en uitsnijdingen, raam en lobby | Displays and cutouts, window and lobby
39991102. Bootmodellen, behalve speelgoed | Boat models, except toy
50639903. generatoren | Generators
57140000. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores

Werken bij VLAAMSE WIELERSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMSE WIELERSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMSE WIELERSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMSE WIELERSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • Automechanieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Psycholoog (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Tine Bolle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

  • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

Zoek naar antwoorden van VLAAMSE WIELERSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMSE WIELERSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMSE WIELERSCHOOL. Laat een reactie achter voor VLAAMSE WIELERSCHOOL. VLAAMSE WIELERSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMSE WIELERSCHOOL. Leave a respond for VLAAMSE WIELERSCHOOL. VLAAMSE WIELERSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMSE WIELERSCHOOL op de google maps. Adres en contacten VLAAMSE WIELERSCHOOL
Location of VLAAMSE WIELERSCHOOL on the google maps. Address and contacts of VLAAMSE WIELERSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMSE WIELERSCHOOL VLAAMSE WIELERSCHOOL: KBC | BLOCKX-TROOSTENBERG | GILBERT GOOSSENS | V.C. KOKAZ KONTICH | HIBON

Other related companies as VLAAMSE WIELERSCHOOL: KBC | BLOCKX-TROOSTENBERG | GILBERT GOOSSENS | V.C. KOKAZ KONTICH | HIBON

VLAAMSE WIELERSCHOOL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMSE WIELERSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01231262207. Het bedrijf VLAAMSE WIELERSCHOOL bevindt zich op het adres: GENEINDE 2; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in VLAAMSE WIELERSCHOOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLAAMSE WIELERSCHOOL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMSE WIELERSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMSE WIELERSCHOOL, openstaande posities, locatie van VLAAMSE WIELERSCHOOL op de kaart.

VLAAMSE WIELERSCHOOL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAAMSE WIELERSCHOOL, company assigned to the tax number BE01231262207. The company VLAAMSE WIELERSCHOOL is located at the address: GENEINDE 2; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in VLAAMSE WIELERSCHOOL were not found.
The main activity of VLAAMSE WIELERSCHOOL is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMSE WIELERSCHOOL is not available. You also can look at reviews of VLAAMSE WIELERSCHOOL, open positions, location of VLAAMSE WIELERSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMSE WIELERSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMSE WIELERSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMSE WIELERSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMSE WIELERSCHOOL, employees, financial statistics.