VEURNSE ZWEMVERENIGING

Contactgegevens VEURNSE ZWEMVERENIGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEURNSE ZWEMVERENIGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEURNSE ZWEMVERENIGING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDSTRAAT 121; 8630; VEURNE, België

Telefoon (phone): 58312657 (+32-58312657) 58312657 (+32-58312657)

Fax (fax): +32 (19) 897-74-21 +32 (19) 897-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEURNSE ZWEMVERENIGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEURNSE ZWEMVERENIGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEURNSE ZWEMVERENIGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEURNSE ZWEMVERENIGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEURNSE ZWEMVERENIGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEURNSE ZWEMVERENIGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEURNSE ZWEMVERENIGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEURNSE ZWEMVERENIGING
Products information VEURNSE ZWEMVERENIGING

BTW identificatienummer (tax): BE02104400634
Ondernemingsnummer: 9994506835
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in VEURNSE ZWEMVERENIGING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEURNSE ZWEMVERENIGING
(Get full report from official database of BE for VEURNSE ZWEMVERENIGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEURNSE ZWEMVERENIGING
Addition kinds of activities for VEURNSE ZWEMVERENIGING

306199. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
822299. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec
20910106. Soep, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soup, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
23379900. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
35520301. Bleekmachines, textiel | Bleaching machinery, textile
38269911. Partikelgrootte analysatoren | Particle size analyzers
73490102. Gebouwonderhoud, behalve reparaties | Building maintenance, except repairs
79991600. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services

Werken bij VEURNSE ZWEMVERENIGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEURNSE ZWEMVERENIGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEURNSE ZWEMVERENIGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEURNSE ZWEMVERENIGING. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassa dierenevent Expo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van dieren? Wil je graag een centje bijverdienen? Voor 17/11 en 18/11 zoeken wij enkele studenten kassawerk voor een dierenevent in de Expo.

  • Logistiek medewerker met Reachtruck attest (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Houthalen zijn wij opzoek naar een Reachtruckchauffeur Jouw takenpakket: - Wegzetten van bestellingen met de reahtruck - Laden en lossen van bestellingen - Bestellingen verplaatsen in het magazijn met de reachtruck - Gegevens verwerken in een computersysteem - etc. #tdljobs

  • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • Monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een ervaren monteur. 

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • thuisverpleging (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIZO

    Type: Zelfstandige activiteit

    thuisverpleging regio Oudenaarde

Zoek naar antwoorden van VEURNSE ZWEMVERENIGING in sociale netwerken
Look for responds of VEURNSE ZWEMVERENIGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEURNSE ZWEMVERENIGING. Laat een reactie achter voor VEURNSE ZWEMVERENIGING. VEURNSE ZWEMVERENIGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEURNSE ZWEMVERENIGING. Leave a respond for VEURNSE ZWEMVERENIGING. VEURNSE ZWEMVERENIGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEURNSE ZWEMVERENIGING op de google maps. Adres en contacten VEURNSE ZWEMVERENIGING
Location of VEURNSE ZWEMVERENIGING on the google maps. Address and contacts of VEURNSE ZWEMVERENIGING

Andere gerelateerde bedrijven als come VEURNSE ZWEMVERENIGING VEURNSE ZWEMVERENIGING: De Sutter Robert NV | AUTO D?PANNAGE SERVICES | ELBELUX | Gilissen S | GERALD HOSTE

Other related companies as VEURNSE ZWEMVERENIGING: De Sutter Robert NV | AUTO D?PANNAGE SERVICES | ELBELUX | Gilissen S | GERALD HOSTE

VEURNSE ZWEMVERENIGING is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEURNSE ZWEMVERENIGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02104400634. Het bedrijf VEURNSE ZWEMVERENIGING bevindt zich op het adres: NOORDSTRAAT 121; 8630; VEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in VEURNSE ZWEMVERENIGING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEURNSE ZWEMVERENIGING is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEURNSE ZWEMVERENIGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEURNSE ZWEMVERENIGING, openstaande posities, locatie van VEURNSE ZWEMVERENIGING op de kaart.

VEURNSE ZWEMVERENIGING is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEURNSE ZWEMVERENIGING, company assigned to the tax number BE02104400634. The company VEURNSE ZWEMVERENIGING is located at the address: NOORDSTRAAT 121; 8630; VEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in VEURNSE ZWEMVERENIGING were not found.
The main activity of VEURNSE ZWEMVERENIGING is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VEURNSE ZWEMVERENIGING is not available. You also can look at reviews of VEURNSE ZWEMVERENIGING, open positions, location of VEURNSE ZWEMVERENIGING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEURNSE ZWEMVERENIGING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEURNSE ZWEMVERENIGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEURNSE ZWEMVERENIGING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEURNSE ZWEMVERENIGING, employees, financial statistics.