Vanhalle Th SPRL

Contactgegevens Vanhalle Th SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhalle Th SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhalle Th SPRL

Regio (region): Sint-Lambrechts-Woluwe, België

Adres (address): Chaussée de Stockel 278 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe (Brussel), België

Telefoon (phone): +32 (16) 582-99-28 +32 (16) 582-99-28

Fax (fax): +32 (69) 534-41-66 +32 (69) 534-41-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhalle Th SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhalle Th SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhalle Th SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhalle Th SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhalle Th SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhalle Th SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhalle Th SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhalle Th SPRL
Products information Vanhalle Th SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04334350585
Ondernemingsnummer: 1008514404
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Vanhalle Th SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhalle Th SPRL
(Get full report from official database of BE for Vanhalle Th SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhalle Th SPRL
Addition kinds of activities for Vanhalle Th SPRL

7549. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec
28420100. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
50230302. gordijnen | Draperies
50840405. Olieputmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil well machinery, equipment, and supplies
63119907. Levensverzekeringsfondsen, spaarbank | Life insurance funds, savings bank
73520000. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental

Werken bij Vanhalle Th SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhalle Th SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhalle Th SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhalle Th SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

  • Elektricien (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent tussen 5u en 6u30 op de depot. Eenmaal daar bekijk je de planning en vertrek je met je collega’s naar de werf om van start te gaan. Radio aan, thermos erbij en hops! Wat houdt jouw takenpakket juist in? - Materialen voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, …) - De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren - De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten - Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, …) - Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten - Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Vanhalle Th SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Vanhalle Th SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhalle Th SPRL. Laat een reactie achter voor Vanhalle Th SPRL. Vanhalle Th SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhalle Th SPRL. Leave a respond for Vanhalle Th SPRL. Vanhalle Th SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhalle Th SPRL op de google maps. Adres en contacten Vanhalle Th SPRL
Location of Vanhalle Th SPRL on the google maps. Address and contacts of Vanhalle Th SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhalle Th SPRL Vanhalle Th SPRL: SABBE | LUXEMB. CLEANING COMPANY | LAND ROVER WAIMES | FA. VELGHE A.-BURMS L. CO | FRITUUR ST.VIK

Other related companies as Vanhalle Th SPRL: SABBE | LUXEMB. CLEANING COMPANY | LAND ROVER WAIMES | FA. VELGHE A.-BURMS L. CO | FRITUUR ST.VIK

Vanhalle Th SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Sint-Lambrechts-Woluwe, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhalle Th SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04334350585. Het bedrijf Vanhalle Th SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Stockel 278 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe (Brussel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Vanhalle Th SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanhalle Th SPRL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhalle Th SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhalle Th SPRL, openstaande posities, locatie van Vanhalle Th SPRL op de kaart.

Vanhalle Th SPRL is a company, that was registered 1992 in Sint-Lambrechts-Woluwe region, Belgium. Full name of company is Vanhalle Th SPRL, company assigned to the tax number BE04334350585. The company Vanhalle Th SPRL is located at the address: Chaussée de Stockel 278 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe (Brussel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Vanhalle Th SPRL were not found.
The main activity of Vanhalle Th SPRL is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhalle Th SPRL is not available. You also can look at reviews of Vanhalle Th SPRL, open positions, location of Vanhalle Th SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhalle Th SPRL, Sint-Lambrechts-Woluwe: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhalle Th SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhalle Th SPRL, Sint-Lambrechts-Woluwe: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhalle Th SPRL, employees, financial statistics.