V.C.HERMES HEREN OOSTENDE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • V.C.HERMES HEREN OOSTENDE
Private companiesTransportation Services • V.C.HERMES HEREN OOSTENDE

Contactgegevens V.C.HERMES HEREN OOSTENDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.C.HERMES HEREN OOSTENDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.C.HERMES HEREN OOSTENDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STAESSENSTRAAT 13; 8450; BREDENE, België

Telefoon (phone): 59331771 (+32-59331771) 59331771 (+32-59331771)

Fax (fax): +32 (56) 793-43-49 +32 (56) 793-43-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.C.HERMES HEREN OOSTENDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.C.HERMES HEREN OOSTENDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.C.HERMES HEREN OOSTENDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.C.HERMES HEREN OOSTENDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.C.HERMES HEREN OOSTENDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.C.HERMES HEREN OOSTENDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.C.HERMES HEREN OOSTENDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.C.HERMES HEREN OOSTENDE
Products information V.C.HERMES HEREN OOSTENDE

BTW identificatienummer (tax): BE05923797607
Ondernemingsnummer: 4675476074
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in V.C.HERMES HEREN OOSTENDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.C.HERMES HEREN OOSTENDE
(Get full report from official database of BE for V.C.HERMES HEREN OOSTENDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.C.HERMES HEREN OOSTENDE
Addition kinds of activities for V.C.HERMES HEREN OOSTENDE

142900. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
344300. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
346204. Spoorweg-, bouw- en mijnbouw smeedstukken | Railroad, construction, and mining forgings
513999. Schoeisel, n.v. | Footwear, nec
23399904. Leotards: vrouwen, misses 'en junioren' | Leotards: women's, misses', and juniors'

Werken bij V.C.HERMES HEREN OOSTENDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.C.HERMES HEREN OOSTENDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.C.HERMES HEREN OOSTENDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.C.HERMES HEREN OOSTENDE. Looking for open vacancies in other companies

  • External Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

  • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • vrachtwagenmechanieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een vrachtwagenmechanieker 

  • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

  • Vertaler tolk gezocht! (student) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vertalingen Nederlands-Frans Mogelijkheid om vanuit thuis te werken Interesse ? Neem asap contact met ons op 056/48.37.07

  • Draadtrekker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe collega. Als draadtrekker maaak je van walsdraad blank geribde draad, gegloeide draad en verzinkte draad aan de hand van een machine.

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van V.C.HERMES HEREN OOSTENDE in sociale netwerken
Look for responds of V.C.HERMES HEREN OOSTENDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.C.HERMES HEREN OOSTENDE. Laat een reactie achter voor V.C.HERMES HEREN OOSTENDE. V.C.HERMES HEREN OOSTENDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.C.HERMES HEREN OOSTENDE. Leave a respond for V.C.HERMES HEREN OOSTENDE. V.C.HERMES HEREN OOSTENDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.C.HERMES HEREN OOSTENDE op de google maps. Adres en contacten V.C.HERMES HEREN OOSTENDE
Location of V.C.HERMES HEREN OOSTENDE on the google maps. Address and contacts of V.C.HERMES HEREN OOSTENDE

Andere gerelateerde bedrijven als come V.C.HERMES HEREN OOSTENDE V.C.HERMES HEREN OOSTENDE: Fiduciaire Roelandts BVBA | LADY SHOP | FABRICE VAN PRAAG | RALPH LENTZ | Seghers Christiane

Other related companies as V.C.HERMES HEREN OOSTENDE: Fiduciaire Roelandts BVBA | LADY SHOP | FABRICE VAN PRAAG | RALPH LENTZ | Seghers Christiane

V.C.HERMES HEREN OOSTENDE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.C.HERMES HEREN OOSTENDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923797607. Het bedrijf V.C.HERMES HEREN OOSTENDE bevindt zich op het adres: STAESSENSTRAAT 13; 8450; BREDENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in V.C.HERMES HEREN OOSTENDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.C.HERMES HEREN OOSTENDE is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.C.HERMES HEREN OOSTENDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.C.HERMES HEREN OOSTENDE, openstaande posities, locatie van V.C.HERMES HEREN OOSTENDE op de kaart.

V.C.HERMES HEREN OOSTENDE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.C.HERMES HEREN OOSTENDE, company assigned to the tax number BE05923797607. The company V.C.HERMES HEREN OOSTENDE is located at the address: STAESSENSTRAAT 13; 8450; BREDENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in V.C.HERMES HEREN OOSTENDE were not found.
The main activity of V.C.HERMES HEREN OOSTENDE is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of V.C.HERMES HEREN OOSTENDE is not available. You also can look at reviews of V.C.HERMES HEREN OOSTENDE, open positions, location of V.C.HERMES HEREN OOSTENDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.C.HERMES HEREN OOSTENDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.C.HERMES HEREN OOSTENDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.C.HERMES HEREN OOSTENDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.C.HERMES HEREN OOSTENDE, employees, financial statistics.