V.C. SIJOS MENEN

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • V.C. SIJOS MENEN

Contactgegevens V.C. SIJOS MENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.C. SIJOS MENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.C. SIJOS MENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAHISSTRAAT 159; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56514664 (+32-56514664) 56514664 (+32-56514664)

Fax (fax): +32 (60) 692-70-51 +32 (60) 692-70-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.C. SIJOS MENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.C. SIJOS MENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.C. SIJOS MENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.C. SIJOS MENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.C. SIJOS MENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.C. SIJOS MENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.C. SIJOS MENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.C. SIJOS MENEN
Products information V.C. SIJOS MENEN

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in V.C. SIJOS MENEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.C. SIJOS MENEN
(Get full report from official database of BE for V.C. SIJOS MENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.C. SIJOS MENEN
Addition kinds of activities for V.C. SIJOS MENEN

20610202. Rietensiroop, gemaakt van suikerriet | Cane syrup, made from sugar cane
28190400. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
30690605. Latex, geschuimd | Latex, foamed
34960108. Matten en mat | Mats and matting
73229901. Aanpassingsbureau, behalve verzekering | Adjustment bureau, except insurance

Werken bij V.C. SIJOS MENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.C. SIJOS MENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.C. SIJOS MENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.C. SIJOS MENEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student onthaal administratie kerstvakantie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - onthaal van leveranciers, klanten,... - telefonisch onthaal - administratie algemeen

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • Thuisverpleging Van Loy (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,... 

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

Zoek naar antwoorden van V.C. SIJOS MENEN in sociale netwerken
Look for responds of V.C. SIJOS MENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.C. SIJOS MENEN. Laat een reactie achter voor V.C. SIJOS MENEN. V.C. SIJOS MENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.C. SIJOS MENEN. Leave a respond for V.C. SIJOS MENEN. V.C. SIJOS MENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.C. SIJOS MENEN op de google maps. Adres en contacten V.C. SIJOS MENEN
Location of V.C. SIJOS MENEN on the google maps. Address and contacts of V.C. SIJOS MENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come V.C. SIJOS MENEN V.C. SIJOS MENEN: JONCK LEON | Spaar Select Antwerpen BVBA | Sottiaux Pierre (Ets) | PHILIPPE VAN RIEL | Pluim T

Other related companies as V.C. SIJOS MENEN: JONCK LEON | Spaar Select Antwerpen BVBA | Sottiaux Pierre (Ets) | PHILIPPE VAN RIEL | Pluim T

V.C. SIJOS MENEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.C. SIJOS MENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf V.C. SIJOS MENEN bevindt zich op het adres: WAHISSTRAAT 159; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in V.C. SIJOS MENEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.C. SIJOS MENEN is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.C. SIJOS MENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.C. SIJOS MENEN, openstaande posities, locatie van V.C. SIJOS MENEN op de kaart.

V.C. SIJOS MENEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.C. SIJOS MENEN, company assigned to the tax number BE08080139160. The company V.C. SIJOS MENEN is located at the address: WAHISSTRAAT 159; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in V.C. SIJOS MENEN were not found.
The main activity of V.C. SIJOS MENEN is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of V.C. SIJOS MENEN is not available. You also can look at reviews of V.C. SIJOS MENEN, open positions, location of V.C. SIJOS MENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.C. SIJOS MENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.C. SIJOS MENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.C. SIJOS MENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.C. SIJOS MENEN, employees, financial statistics.