FLIMES NV

Contactgegevens FLIMES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLIMES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLIMES NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Genkersteenweg 465 3500 Hasselt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-28-82-22 32-11-28-82-22

Fax (fax): 32-11-28-82-00 32-11-28-82-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLIMES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLIMES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLIMES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLIMES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLIMES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLIMES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLIMES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLIMES NV
Products information FLIMES NV

BTW identificatienummer (tax): BE05133331298
Ondernemingsnummer: 7385253906
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLIMES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industrial maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLIMES NV
(Get full report from official database of BE for FLIMES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLIMES NV
Addition kinds of activities for FLIMES NV

3086. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
3841. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
358101. Mechanismen en onderdelen voor automatische automaten | Mechanisms and parts for automatic vending machines
508406. Motoren en transportmiddelen | Engines and transportation equipment
10110203. Ijzererts sinteren bij de mijn | Iron ore sintering at the mine
17619901. Architectonisch plaatwerk | Architectural sheet metal work
22110106. percale | Percale
67929901. Olieverhuur, kopen en verkopen op eigen rekening | Oil leases, buying and selling on own account
81110209. Immigratie- en naturalisatiewet | Immigration and naturalization law

Werken bij FLIMES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLIMES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLIMES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLIMES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker Voeding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP MORTSEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Borsbeek zijn wij op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde inpakmedewerkers. Ben jij stressbestendig en flexibel ingesteld? Voel jij je thuis in de voedingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van chocolade.

  • Elektricien / Technieker gebouwenbeheer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene klusjes gebouwenbeheer: lampen vervangen kabels trekken verlichting en rookmelders plaatsen, … kleine kortsluitingen oplossen, niet in grote elektriciteitskasten werken. Kleine sanitaire werken

  • Schoonmaker-ster ziekenhuis Aalst- operatiekwartier (37u/week) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een ziekenhuis in Aalst. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van het operatiekwartier. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 6u tot 14u (37u/week)

  • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb jij ervaring als huishoudhulp? Ben je discreet, eerlijk en goedgehumeurd? Ben je nauwkeurig en hou je er van dat je huis steeds piekfijn in orde is? Dan ben jij de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar mensen zoals jij, naar die flexibiliteit en dat enthousiasme. Bij verschillende particulieren sta je in voor het schoonmaken, opruimen, strijken, ...

  • Poetshulp Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Barkeeper (cat V) 213 (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke strandbar in De Haan zijn we op zoek naar enthousiaste studenten. Uw takenpakket bestaat uit: De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De glazen afwassen

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

Zoek naar antwoorden van FLIMES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLIMES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLIMES NV. Laat een reactie achter voor FLIMES NV. FLIMES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLIMES NV. Leave a respond for FLIMES NV. FLIMES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLIMES NV op de google maps. Adres en contacten FLIMES NV
Location of FLIMES NV on the google maps. Address and contacts of FLIMES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLIMES NV FLIMES NV: Bouwwerken Maenhout J BVBA | Delimar | Park Verzekeringen BVBA | Profabel Semlex SA | FR?D?RIC FRENAY

Other related companies as FLIMES NV: Bouwwerken Maenhout J BVBA | Delimar | Park Verzekeringen BVBA | Profabel Semlex SA | FR?D?RIC FRENAY

FLIMES NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is FLIMES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05133331298. Het bedrijf FLIMES NV bevindt zich op het adres: Genkersteenweg 465 3500 Hasselt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Industrial maintenance. Producten gemaakt in FLIMES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLIMES NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLIMES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLIMES NV, openstaande posities, locatie van FLIMES NV op de kaart.

FLIMES NV is a company, that was registered 1995 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is FLIMES NV, company assigned to the tax number BE05133331298. The company FLIMES NV is located at the address: Genkersteenweg 465 3500 Hasselt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Industrial maintenance. Products created in FLIMES NV were not found.
The main activity of FLIMES NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLIMES NV is not available. You also can look at reviews of FLIMES NV, open positions, location of FLIMES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLIMES NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLIMES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLIMES NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLIMES NV, employees, financial statistics.