V.C. BRAQUET HANNUTOIS

Contactgegevens V.C. BRAQUET HANNUTOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.C. BRAQUET HANNUTOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.C. BRAQUET HANNUTOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES CERISIERS 9; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19510767 (+32-19510767) 19510767 (+32-19510767)

Fax (fax): +32 (12) 634-21-85 +32 (12) 634-21-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.C. BRAQUET HANNUTOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.C. BRAQUET HANNUTOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.C. BRAQUET HANNUTOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.C. BRAQUET HANNUTOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.C. BRAQUET HANNUTOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.C. BRAQUET HANNUTOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.C. BRAQUET HANNUTOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.C. BRAQUET HANNUTOIS
Products information V.C. BRAQUET HANNUTOIS

BTW identificatienummer (tax): BE03294219970
Ondernemingsnummer: 6697509765
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in V.C. BRAQUET HANNUTOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.C. BRAQUET HANNUTOIS
(Get full report from official database of BE for V.C. BRAQUET HANNUTOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.C. BRAQUET HANNUTOIS
Addition kinds of activities for V.C. BRAQUET HANNUTOIS

366102. Telegraaf en aanverwante apparaten | Telegraph and related apparatus
16229904. Viaductconstructie | Viaduct construction
26550102. Spoelen, vezels: gemaakt van aangekocht materiaal | Spools, fiber: made from purchased material
28230000. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
34620000. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
39310401. Baritonhoorns en onderdelen | Baritone horns and parts
60910000. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
70419900. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
79991508. Pakketrein, voor amusement | Pack train, for amusement
82110000. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools

Werken bij V.C. BRAQUET HANNUTOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.C. BRAQUET HANNUTOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.C. BRAQUET HANNUTOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.C. BRAQUET HANNUTOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service assistent (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Berchem zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Je gaat ondersteuning bieden op de klantendienst. Jouw takenpakket: - Je beantwoordt vragen van klanten en geeft advies (via mail/telefonisch) - Je beantwoordt ook vragen van je collega's i.v.m. de verschillende diensten - Je volgt nieuwe klanten aanvragen op en bespreekt deze met de juiste teamleader - Je volgt alle opdrachten op en respecteert de deadlines - Je denkt zelf mee hoe je het proces zou kunnen verbeteren - Je geeft de orders in en je verwerkt credit nota's - Je zoekt naar geschikte informatie zodat je klant altijd correct geïnformeerd wordt

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

  • Jobstudent (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • jobstudent winkelbediende op zaterdagvoormiddag (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: KRANTEN- EN KRUIDENIERSZAAK MARTINE

    Type: Studentenjob

    kassa, bedienen van klanten, aanvullen rekken, onderhoud winkel ...

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van V.C. BRAQUET HANNUTOIS in sociale netwerken
Look for responds of V.C. BRAQUET HANNUTOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.C. BRAQUET HANNUTOIS. Laat een reactie achter voor V.C. BRAQUET HANNUTOIS. V.C. BRAQUET HANNUTOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.C. BRAQUET HANNUTOIS. Leave a respond for V.C. BRAQUET HANNUTOIS. V.C. BRAQUET HANNUTOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.C. BRAQUET HANNUTOIS op de google maps. Adres en contacten V.C. BRAQUET HANNUTOIS
Location of V.C. BRAQUET HANNUTOIS on the google maps. Address and contacts of V.C. BRAQUET HANNUTOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come V.C. BRAQUET HANNUTOIS V.C. BRAQUET HANNUTOIS: NATHALIE SCHAESSENS | DVV | F. LEF?VRE | Alpak BVBA | HOUSES & BUSINESS

Other related companies as V.C. BRAQUET HANNUTOIS: NATHALIE SCHAESSENS | DVV | F. LEF?VRE | Alpak BVBA | HOUSES & BUSINESS

V.C. BRAQUET HANNUTOIS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.C. BRAQUET HANNUTOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03294219970. Het bedrijf V.C. BRAQUET HANNUTOIS bevindt zich op het adres: AVENUE DES CERISIERS 9; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in V.C. BRAQUET HANNUTOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.C. BRAQUET HANNUTOIS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.C. BRAQUET HANNUTOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.C. BRAQUET HANNUTOIS, openstaande posities, locatie van V.C. BRAQUET HANNUTOIS op de kaart.

V.C. BRAQUET HANNUTOIS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.C. BRAQUET HANNUTOIS, company assigned to the tax number BE03294219970. The company V.C. BRAQUET HANNUTOIS is located at the address: AVENUE DES CERISIERS 9; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in V.C. BRAQUET HANNUTOIS were not found.
The main activity of V.C. BRAQUET HANNUTOIS is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of V.C. BRAQUET HANNUTOIS is not available. You also can look at reviews of V.C. BRAQUET HANNUTOIS, open positions, location of V.C. BRAQUET HANNUTOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.C. BRAQUET HANNUTOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.C. BRAQUET HANNUTOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.C. BRAQUET HANNUTOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.C. BRAQUET HANNUTOIS, employees, financial statistics.