V.B.C. DAMES MALDEGEM

Contactgegevens V.B.C. DAMES MALDEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.B.C. DAMES MALDEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.B.C. DAMES MALDEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSE STEENWEG 214; 9990; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50717221 (+32-50717221) 50717221 (+32-50717221)

Fax (fax): +32 (86) 676-98-12 +32 (86) 676-98-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.B.C. DAMES MALDEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.B.C. DAMES MALDEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.B.C. DAMES MALDEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.B.C. DAMES MALDEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.B.C. DAMES MALDEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.B.C. DAMES MALDEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.B.C. DAMES MALDEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.B.C. DAMES MALDEGEM
Products information V.B.C. DAMES MALDEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE06309692382
Ondernemingsnummer: 3080535888
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in V.B.C. DAMES MALDEGEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.B.C. DAMES MALDEGEM
(Get full report from official database of BE for V.B.C. DAMES MALDEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.B.C. DAMES MALDEGEM
Addition kinds of activities for V.B.C. DAMES MALDEGEM

5963. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
6159. Diversen zakelijk krediet | Miscellaneous business credit
239905. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
22110200. Kleding en buitenkleding stoffen, katoen | Apparel and outerwear fabrics, cotton
30690701. Kussens, sponsrubber | Pillows, sponge rubber
50840100. Voedselindustrie machines | Food industry machinery
58120203. Ijsstandjes of zuivelstaven | Ice cream stands or dairy bars
59410703. Voetbaluitrusting | Football equipment
65120401. Huurders van pieren, dokken, bijbehorende gebouwen en faciliteiten | Lessors of piers, docks, associated buildings and facilities
73891704. Fotografie makelaars | Photography brokers

Werken bij V.B.C. DAMES MALDEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.B.C. DAMES MALDEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.B.C. DAMES MALDEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.B.C. DAMES MALDEGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende-Verkoper supermarkt Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Lier zijn we op zoek naar een bediende verkoper. Je taken zullen bestaan uit het verwerken van de levering, bedienen van klanten, onderhouden van het winkelbeeld en kassataken.

  • Opérateur Administratif Scanning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst en verdeling van pakketten en documenten van verschillende leveranciers en klanten Brieven sortering volgens de instructies van de klanten. Analyse en interpretatie van documenten Voorbereiding van de documenten (nieten, plakken, uitsnijden,…) Scannen en indexering van de documenten Kwaliteitscontrole en gegevensvalidatie Ompakken van mappen of gescande documenten Archivering Codering en kennisgeving van statistieken Basisonderhoud van gebruikte werktuigen

  • Chauffeur CE bijverdiener uit Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar meerdere chauffeurs, onder andere bijverdieners met een rijbewijs CE. Je rijdt nationale dagritten. Dit kan distributie zijn met de trekker-opligger, maar ook kiptransport of met de plateauwagen. Je bent bij voorkeur enkele dagen/week beschikbaar, het beginuur is bespreekbaar.

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • Voorman monteur met verantwoordelijkheidszin (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je vaste collega, de hulpmonteur, ga je op verplaatsing om de metalen constructies (zoals trappen, balustrades,...) te gaan plaatsen. Jij neemt de verantwoordelijkheid om de werken goed uit te voeren. Je kan hierbij oplossingsgericht denken en handelen en neemt initiatief. Op de werf zelf, sta je ook in contact met de klant.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Dierenarts m/v (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: FlexVet B.V.

    Type: Flexijob

    Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van V.B.C. DAMES MALDEGEM in sociale netwerken
Look for responds of V.B.C. DAMES MALDEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.B.C. DAMES MALDEGEM. Laat een reactie achter voor V.B.C. DAMES MALDEGEM. V.B.C. DAMES MALDEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.B.C. DAMES MALDEGEM. Leave a respond for V.B.C. DAMES MALDEGEM. V.B.C. DAMES MALDEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.B.C. DAMES MALDEGEM op de google maps. Adres en contacten V.B.C. DAMES MALDEGEM
Location of V.B.C. DAMES MALDEGEM on the google maps. Address and contacts of V.B.C. DAMES MALDEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come V.B.C. DAMES MALDEGEM V.B.C. DAMES MALDEGEM: L'Unique Père & Fils SPRL | KBC | NELLY GROGNA | LE R?VE DU BENGALE | JULES LUYTEN

Other related companies as V.B.C. DAMES MALDEGEM: L'Unique Père & Fils SPRL | KBC | NELLY GROGNA | LE R?VE DU BENGALE | JULES LUYTEN

V.B.C. DAMES MALDEGEM is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.B.C. DAMES MALDEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06309692382. Het bedrijf V.B.C. DAMES MALDEGEM bevindt zich op het adres: BRUGSE STEENWEG 214; 9990; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in V.B.C. DAMES MALDEGEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.B.C. DAMES MALDEGEM is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.B.C. DAMES MALDEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.B.C. DAMES MALDEGEM, openstaande posities, locatie van V.B.C. DAMES MALDEGEM op de kaart.

V.B.C. DAMES MALDEGEM is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.B.C. DAMES MALDEGEM, company assigned to the tax number BE06309692382. The company V.B.C. DAMES MALDEGEM is located at the address: BRUGSE STEENWEG 214; 9990; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in V.B.C. DAMES MALDEGEM were not found.
The main activity of V.B.C. DAMES MALDEGEM is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of V.B.C. DAMES MALDEGEM is not available. You also can look at reviews of V.B.C. DAMES MALDEGEM, open positions, location of V.B.C. DAMES MALDEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.B.C. DAMES MALDEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.B.C. DAMES MALDEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.B.C. DAMES MALDEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.B.C. DAMES MALDEGEM, employees, financial statistics.