UNION T.C. DE COINTE

Contactgegevens UNION T.C. DE COINTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNION T.C. DE COINTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNION T.C. DE COINTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BOIS-L?EV?QUE 2BA021; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42531605 (+32-42531605) 42531605 (+32-42531605)

Fax (fax): +32 (69) 103-70-57 +32 (69) 103-70-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNION T.C. DE COINTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNION T.C. DE COINTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNION T.C. DE COINTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNION T.C. DE COINTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNION T.C. DE COINTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNION T.C. DE COINTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNION T.C. DE COINTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNION T.C. DE COINTE
Products information UNION T.C. DE COINTE

BTW identificatienummer (tax): BE05621948242
Ondernemingsnummer: 3930877685
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in UNION T.C. DE COINTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNION T.C. DE COINTE
(Get full report from official database of BE for UNION T.C. DE COINTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNION T.C. DE COINTE
Addition kinds of activities for UNION T.C. DE COINTE

2262. Afwerkende planten, met de hand gemaakt | Finishing plants, manmade
207999. Eetbare vetten en oliën, oa | Edible fats and oils, nec
632400. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
20630106. Suikerstroop, van suikerbietjes | Sugar syrup, from sugar beets
21219901. cigarillos | Cigarillos
22980100. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
38450000. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment

Werken bij UNION T.C. DE COINTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNION T.C. DE COINTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNION T.C. DE COINTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNION T.C. DE COINTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • CHAUFFEUR CE INTERNATIONAAL M/V (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een ce rijbewijs en bij voorkeur ervaring Je kan fysiek werk aan (laden en lossen van de vrachtwagens) Je bent bereid om uit te slapen van maandag tot vrijdag Je hebt een basiskennis Frans

  • Huishoudhulp regio Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Liedekerke en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OTEGEM (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van UNION T.C. DE COINTE in sociale netwerken
Look for responds of UNION T.C. DE COINTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNION T.C. DE COINTE. Laat een reactie achter voor UNION T.C. DE COINTE. UNION T.C. DE COINTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNION T.C. DE COINTE. Leave a respond for UNION T.C. DE COINTE. UNION T.C. DE COINTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNION T.C. DE COINTE op de google maps. Adres en contacten UNION T.C. DE COINTE
Location of UNION T.C. DE COINTE on the google maps. Address and contacts of UNION T.C. DE COINTE

Andere gerelateerde bedrijven als come UNION T.C. DE COINTE UNION T.C. DE COINTE: MARIO PUT | VANDEMAELE | ETS ROMANIELLO | PITA TIBA | NETTOYAGE MARIE-THةRبSE

Other related companies as UNION T.C. DE COINTE: MARIO PUT | VANDEMAELE | ETS ROMANIELLO | PITA TIBA | NETTOYAGE MARIE-THةRبSE

UNION T.C. DE COINTE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNION T.C. DE COINTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05621948242. Het bedrijf UNION T.C. DE COINTE bevindt zich op het adres: RUE BOIS-L?EV?QUE 2BA021; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in UNION T.C. DE COINTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNION T.C. DE COINTE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNION T.C. DE COINTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNION T.C. DE COINTE, openstaande posities, locatie van UNION T.C. DE COINTE op de kaart.

UNION T.C. DE COINTE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNION T.C. DE COINTE, company assigned to the tax number BE05621948242. The company UNION T.C. DE COINTE is located at the address: RUE BOIS-L?EV?QUE 2BA021; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in UNION T.C. DE COINTE were not found.
The main activity of UNION T.C. DE COINTE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of UNION T.C. DE COINTE is not available. You also can look at reviews of UNION T.C. DE COINTE, open positions, location of UNION T.C. DE COINTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNION T.C. DE COINTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNION T.C. DE COINTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNION T.C. DE COINTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNION T.C. DE COINTE, employees, financial statistics.