Klaps Bouwwerken BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Klaps Bouwwerken BVBA
Private companiesDepository Institutions • Klaps Bouwwerken BVBA

Contactgegevens Klaps Bouwwerken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Klaps Bouwwerken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Klaps Bouwwerken BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tongerlostraat 42 3960 Opitter (Bree), België

Telefoon (phone): +32 (9) 432-96-47 +32 (9) 432-96-47

Fax (fax): +32 (2) 445-70-69 +32 (2) 445-70-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Klaps Bouwwerken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Klaps Bouwwerken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Klaps Bouwwerken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Klaps Bouwwerken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Klaps Bouwwerken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Klaps Bouwwerken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Klaps Bouwwerken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Klaps Bouwwerken BVBA
Products information Klaps Bouwwerken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08893127441
Ondernemingsnummer: 1460601806
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Klaps Bouwwerken BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Klaps Bouwwerken BVBA
(Get full report from official database of BE for Klaps Bouwwerken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Klaps Bouwwerken BVBA
Addition kinds of activities for Klaps Bouwwerken BVBA

22110608. Schaduwdoek, raam: katoen | Shade cloth, window: cotton
25210000. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
27410503. Winkelen nieuws: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Shopping news: publishing only, not printed on site
28190902. Calciumchloride en hypochloriet | Calcium chloride and hypochlorite
35780300. Bankmachines | Banking machines
38449902. doorlichting | Fluoroscopes
86999909. Persoonlijke interesseorganisatie | Personal interest organization

Werken bij Klaps Bouwwerken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Klaps Bouwwerken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Klaps Bouwwerken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Klaps Bouwwerken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Executive Assistant (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Ervaren klusjesman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren klusjesman (M/V). Je zal instaan voor allerhande klussen in huizen, hotels, .... Functie: - Hulp bij afwerking gebouwen - Hulp bij plaatsen badkamers/meubilair - Schilderen - Gyproc steken - Vloer afbreken

  • Elektromekanieker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar elektromekanieker. Je takenpakket bestaat uit: - Je lost storingen op waarbij je technische kennis op gebied van mechanisch vlak zeer belangrijk is. - Je voert controles uit op het productieproces na een ingreep aan de machines. - Je voert preventieve periodieke onderhoudswerkzaamheden uit zodat pannes en productiestilstanden vermeden kunnen worden. - Je staat in voor het herstellen en vervangen van onderdelen en hulpstukken. - Je leeft de geldende veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van je werkzaamheden.

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • huishoudhulp (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PWA-DICO HERK-DE-STAD

    Type: Vaste Job

    Poetsen bij mensen thuis onder het dienstenchequessysteem.

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

Zoek naar antwoorden van Klaps Bouwwerken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Klaps Bouwwerken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Klaps Bouwwerken BVBA. Laat een reactie achter voor Klaps Bouwwerken BVBA. Klaps Bouwwerken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Klaps Bouwwerken BVBA. Leave a respond for Klaps Bouwwerken BVBA. Klaps Bouwwerken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Klaps Bouwwerken BVBA op de google maps. Adres en contacten Klaps Bouwwerken BVBA
Location of Klaps Bouwwerken BVBA on the google maps. Address and contacts of Klaps Bouwwerken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Klaps Bouwwerken BVBA Klaps Bouwwerken BVBA: DEXIA | De Pril H | AUDIO CORPORATION | LB Consulting | J. KOKS

Other related companies as Klaps Bouwwerken BVBA: DEXIA | De Pril H | AUDIO CORPORATION | LB Consulting | J. KOKS

Klaps Bouwwerken BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Klaps Bouwwerken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08893127441. Het bedrijf Klaps Bouwwerken BVBA bevindt zich op het adres: Tongerlostraat 42 3960 Opitter (Bree). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 591,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Klaps Bouwwerken BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Klaps Bouwwerken BVBA is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Klaps Bouwwerken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Klaps Bouwwerken BVBA, openstaande posities, locatie van Klaps Bouwwerken BVBA op de kaart.

Klaps Bouwwerken BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Klaps Bouwwerken BVBA, company assigned to the tax number BE08893127441. The company Klaps Bouwwerken BVBA is located at the address: Tongerlostraat 42 3960 Opitter (Bree). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 591,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Klaps Bouwwerken BVBA were not found.
The main activity of Klaps Bouwwerken BVBA is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Klaps Bouwwerken BVBA is not available. You also can look at reviews of Klaps Bouwwerken BVBA, open positions, location of Klaps Bouwwerken BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Klaps Bouwwerken BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Klaps Bouwwerken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Klaps Bouwwerken BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Klaps Bouwwerken BVBA, employees, financial statistics.