TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS
Private companiesNonclassifiable Establishments • TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS

Contactgegevens TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREMSTRAAT 20; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37770948 (+32-37770948) 37770948 (+32-37770948)

Fax (fax): +32 (81) 219-29-28 +32 (81) 219-29-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS
Products information TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS

BTW identificatienummer (tax): BE09748138427
Ondernemingsnummer: 9277648925
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 827,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS
(Get full report from official database of BE for TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS
Addition kinds of activities for TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS

22840100. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
34430404. Potten: gloeien, smelten of smelten | Pots: annealing, melting, or smelting
35460200. Zagen en zaagapparatuur | Saws and sawing equipment
50990501. CD's | Compact discs
56419901. Kinderkleding | Children's wear
73899927. Menselijk skelet voorbereiding | Human skeleton preparation
78120101. Cartoon film productie | Cartoon motion picture production
78299900. Beelden voor het verspreiden van foto's, niet inbegrepen | Motion picture distribution services, nec
82990401. Autoroute instructie | Automobile driving instruction

Werken bij TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Busmechanieker (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Takenpakket: Onderhoud en herstellen van voertuigen Registratie van uitgevoerd onderhoud en gebruikte wisselstukken Voertuigen klaarmaken om naar een technische controle te gaan Constateren en melden van potentiële problemen of gevaren In geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zelf de eindcontrole op de uitgevoerde werken uitvoeren

  • Bekister Waterbouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Waasland zijn wij op zoek naar een bekister met ervaring in de waterbouw en dit voor de regio Herentals. Heb jij ervaring als bekister in de waterbouw en zoek je een nieuwe uitdaging bij een nieuw bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket zal bestaan uit: Het maken van bekistingen in de waterbouw Het storten en afwerken van beton De bekistingen plaatsen of basis van een plan Afbreken van bekistingen

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Oostakker/Lochristi! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

    Regio: WAKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • Assistent projectleider HVAC (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: VERHERBRUGGHEN

    Type: Vaste Job

    Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider in de uitvoering van projecten in HVAC en sanitair, zowel op huishoudelijk vlak als voor de KMO en industrie. Concreet heb je volgende verantwoordelijkheden: ➢ De projectleider heeft het eerste contact met de klant en op basis van een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving, doe je de calculatie en stel je een passende offerte op. ➢ Je koopt op vraag van de projectleider het nodige materiaal aan, volgt de werkzaamheden op en bent een aanspreekpunt voor de verschillende ploegen monteurs.

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

  • Tijdelijke Technieker Klimaatkamer - Haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SIRRIS

    Type: Flexijob

    Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be. Het Sirris OWI Lab, gesitueerd in de haven van Antwerpen, zoekt een Test Technieker voor de klimaatkamer, op tijdelijke basis, om zo snel mogelijk op te starten. Lees meer over het OWI-lab op onze blog: https://www.sirris.be/wind-industry-today-and-tomorrow Takenpakket: - Aansturen en opvolgen van de klimaatkamer tijdens de testen - Sensoren selecteren, calibreren en aansluiten op de data-acquisitie - Organiseren en uitvoeren van het laden en lossen van de testobjecten - Montage/demontage test van opstellingen - Verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid in het lab - Administratieve taken: Inventaris beheer, aanmelden bezoekers, plaatsen en opvolgen van bestellingen.

Zoek naar antwoorden van TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS in sociale netwerken
Look for responds of TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS. Laat een reactie achter voor TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS. TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS. Leave a respond for TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS. TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS op de google maps. Adres en contacten TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS
Location of TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS on the google maps. Address and contacts of TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS

Andere gerelateerde bedrijven als come TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS: VEOLIA ES TREATMENT NV | BOULANGERIE VAN EECKHOUDT | MOBISTAR CENTER ALL-COM | JULES TIMMERMANS | Braeckman D

Other related companies as TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS: VEOLIA ES TREATMENT NV | BOULANGERIE VAN EECKHOUDT | MOBISTAR CENTER ALL-COM | JULES TIMMERMANS | Braeckman D

TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09748138427. Het bedrijf TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS bevindt zich op het adres: BREMSTRAAT 20; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 827,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS, openstaande posities, locatie van TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS op de kaart.

TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS, company assigned to the tax number BE09748138427. The company TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS is located at the address: BREMSTRAAT 20; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 827,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS were not found.
The main activity of TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS is not available. You also can look at reviews of TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS, open positions, location of TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAI-JITSU SAMOERAI SINT-NIKLAAS, employees, financial statistics.