T.C. PALAIS EXP. CHARL.

Contactgegevens T.C. PALAIS EXP. CHARL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.C. PALAIS EXP. CHARL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.C. PALAIS EXP. CHARL.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BRUY?RES 11; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL, België

Telefoon (phone): 475622708 (+32-475622708) 475622708 (+32-475622708)

Fax (fax): +32 (87) 849-27-99 +32 (87) 849-27-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.C. PALAIS EXP. CHARL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.C. PALAIS EXP. CHARL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.C. PALAIS EXP. CHARL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.C. PALAIS EXP. CHARL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.C. PALAIS EXP. CHARL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.C. PALAIS EXP. CHARL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.C. PALAIS EXP. CHARL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.C. PALAIS EXP. CHARL.
Products information T.C. PALAIS EXP. CHARL.

BTW identificatienummer (tax): BE01986297607
Ondernemingsnummer: 2987976074
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in T.C. PALAIS EXP. CHARL. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.C. PALAIS EXP. CHARL.
(Get full report from official database of BE for T.C. PALAIS EXP. CHARL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.C. PALAIS EXP. CHARL.
Addition kinds of activities for T.C. PALAIS EXP. CHARL.

26210301. Absorberend papier | Absorbent paper
32950210. Kat doos vulmiddel | Cat box filler
35770402. Verifiers, punch card | Verifiers, punch card
55610100. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers
73190203. Steekproefverdeling | Sample distribution

Werken bij T.C. PALAIS EXP. CHARL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.C. PALAIS EXP. CHARL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.C. PALAIS EXP. CHARL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.C. PALAIS EXP. CHARL.. Looking for open vacancies in other companies

  • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

  • Ploegbaas (Bed) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, actief in containertransport zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke leiding nemen over de werkplaats: het werk van 45 mechaniekers opvolgen, lassers en poetsers planning regelen werkplaats planning onderhoud van 145 voertuigen: wat moet er juist gebeuren van onderhoud, onderdelen bestellen, zo kostenefficiënt  mogelijk zijn in uw aankopen van onderdelen, kosten van de vrachtwagens bijhouden enz... ervaring in de mechaniek is een grote pluspunt ervaring in administratief werk is een pluspunt: opmaken facturen, afspraken maken, schades opstellen, enz...

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • ZELFSTANDIG GERANT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HAAGSE TENNISHOEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Openhouden van ons clubhuis + het verder uitbouwen van ons clubhuis

  • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

Zoek naar antwoorden van T.C. PALAIS EXP. CHARL. in sociale netwerken
Look for responds of T.C. PALAIS EXP. CHARL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.C. PALAIS EXP. CHARL.. Laat een reactie achter voor T.C. PALAIS EXP. CHARL.. T.C. PALAIS EXP. CHARL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.C. PALAIS EXP. CHARL.. Leave a respond for T.C. PALAIS EXP. CHARL.. T.C. PALAIS EXP. CHARL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.C. PALAIS EXP. CHARL. op de google maps. Adres en contacten T.C. PALAIS EXP. CHARL.
Location of T.C. PALAIS EXP. CHARL. on the google maps. Address and contacts of T.C. PALAIS EXP. CHARL.

Andere gerelateerde bedrijven als come T.C. PALAIS EXP. CHARL. T.C. PALAIS EXP. CHARL.: MONIQUE BORMS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | APPLICATIONS ACCES AUTOMATIQUES | DOMELCO | Libertyplanet

Other related companies as T.C. PALAIS EXP. CHARL.: MONIQUE BORMS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | APPLICATIONS ACCES AUTOMATIQUES | DOMELCO | Libertyplanet

T.C. PALAIS EXP. CHARL. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.C. PALAIS EXP. CHARL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986297607. Het bedrijf T.C. PALAIS EXP. CHARL. bevindt zich op het adres: RUE DES BRUY?RES 11; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in T.C. PALAIS EXP. CHARL. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T.C. PALAIS EXP. CHARL. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.C. PALAIS EXP. CHARL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.C. PALAIS EXP. CHARL., openstaande posities, locatie van T.C. PALAIS EXP. CHARL. op de kaart.

T.C. PALAIS EXP. CHARL. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.C. PALAIS EXP. CHARL., company assigned to the tax number BE01986297607. The company T.C. PALAIS EXP. CHARL. is located at the address: RUE DES BRUY?RES 11; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in T.C. PALAIS EXP. CHARL. were not found.
The main activity of T.C. PALAIS EXP. CHARL. is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of T.C. PALAIS EXP. CHARL. is not available. You also can look at reviews of T.C. PALAIS EXP. CHARL., open positions, location of T.C. PALAIS EXP. CHARL. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.C. PALAIS EXP. CHARL., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.C. PALAIS EXP. CHARL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.C. PALAIS EXP. CHARL., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.C. PALAIS EXP. CHARL., employees, financial statistics.