STARLET ICE TEAM

Contactgegevens STARLET ICE TEAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STARLET ICE TEAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

STARLET ICE TEAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-PANCRATIUSLAAN 6; 1933; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27315620 (+32-27315620) 27315620 (+32-27315620)

Fax (fax): +32 (2) 562-66-85 +32 (2) 562-66-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STARLET ICE TEAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STARLET ICE TEAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STARLET ICE TEAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STARLET ICE TEAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STARLET ICE TEAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STARLET ICE TEAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STARLET ICE TEAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STARLET ICE TEAM
Products information STARLET ICE TEAM

BTW identificatienummer (tax): BE05461273193
Ondernemingsnummer: 5491760253
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in STARLET ICE TEAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STARLET ICE TEAM
(Get full report from official database of BE for STARLET ICE TEAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor STARLET ICE TEAM
Addition kinds of activities for STARLET ICE TEAM

273202. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
25429905. Telefooncabines: behalve hout | Telephone booths: except wood
35370201. Vliegtuigen laadliften | Aircraft loading hoists
35720102. Drum drives, computer | Drum drives, computer
38290204. Ceilometers | Ceilometers
38410420. Chirurgische lasers | Surgical lasers
76992400. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services
95110200. Afvalbeheerbureaus | Waste management agencies

Werken bij STARLET ICE TEAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STARLET ICE TEAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STARLET ICE TEAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STARLET ICE TEAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Chauffeur CE - namiddag 13u-21u (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vervoert groenten en fruit in België en de buurlanden. Je werkt telkens in de namiddag van 13u-21u.

  • Magazijnier met heftruck (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Magazijnier met heftruckattest. Je staat in voor: - Bestellingen klaarzetten - Producten plastificeren - Inpakken - Laden en lossen - ...

  • Huishoudhulp in Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Sint-Katelijne-Waver – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te St. Amandsberg 8u/week (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St.Amandsberg .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

Zoek naar antwoorden van STARLET ICE TEAM in sociale netwerken
Look for responds of STARLET ICE TEAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor STARLET ICE TEAM. Laat een reactie achter voor STARLET ICE TEAM. STARLET ICE TEAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STARLET ICE TEAM. Leave a respond for STARLET ICE TEAM. STARLET ICE TEAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STARLET ICE TEAM op de google maps. Adres en contacten STARLET ICE TEAM
Location of STARLET ICE TEAM on the google maps. Address and contacts of STARLET ICE TEAM

Andere gerelateerde bedrijven als come STARLET ICE TEAM STARLET ICE TEAM: Multimed S.C. | PERSYN EN WITTOEK | MAISON LE CAMPUS | SOLOMAT | PIZZA SERVICE

Other related companies as STARLET ICE TEAM: Multimed S.C. | PERSYN EN WITTOEK | MAISON LE CAMPUS | SOLOMAT | PIZZA SERVICE

STARLET ICE TEAM is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STARLET ICE TEAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05461273193. Het bedrijf STARLET ICE TEAM bevindt zich op het adres: SINT-PANCRATIUSLAAN 6; 1933; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 699,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in STARLET ICE TEAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STARLET ICE TEAM is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STARLET ICE TEAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STARLET ICE TEAM, openstaande posities, locatie van STARLET ICE TEAM op de kaart.

STARLET ICE TEAM is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is STARLET ICE TEAM, company assigned to the tax number BE05461273193. The company STARLET ICE TEAM is located at the address: SINT-PANCRATIUSLAAN 6; 1933; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 699,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in STARLET ICE TEAM were not found.
The main activity of STARLET ICE TEAM is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STARLET ICE TEAM is not available. You also can look at reviews of STARLET ICE TEAM, open positions, location of STARLET ICE TEAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STARLET ICE TEAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STARLET ICE TEAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STARLET ICE TEAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STARLET ICE TEAM, employees, financial statistics.