ROYAL SPORTING CLUB CHALET

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • ROYAL SPORTING CLUB CHALET
Private companiesTransportation by Air • ROYAL SPORTING CLUB CHALET

Contactgegevens ROYAL SPORTING CLUB CHALET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROYAL SPORTING CLUB CHALET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROYAL SPORTING CLUB CHALET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FRANCE; 6791; AUBANGE, België

Telefoon (phone): 63389203 (+32-63389203) 63389203 (+32-63389203)

Fax (fax): +32 (53) 895-89-74 +32 (53) 895-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROYAL SPORTING CLUB CHALET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROYAL SPORTING CLUB CHALET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROYAL SPORTING CLUB CHALET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROYAL SPORTING CLUB CHALET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROYAL SPORTING CLUB CHALET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROYAL SPORTING CLUB CHALET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROYAL SPORTING CLUB CHALET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROYAL SPORTING CLUB CHALET
Products information ROYAL SPORTING CLUB CHALET

BTW identificatienummer (tax): BE09994506835
Ondernemingsnummer: 5684295654
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ROYAL SPORTING CLUB CHALET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROYAL SPORTING CLUB CHALET
(Get full report from official database of BE for ROYAL SPORTING CLUB CHALET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROYAL SPORTING CLUB CHALET
Addition kinds of activities for ROYAL SPORTING CLUB CHALET

263100. Papierfabrieken | Paperboard mills
615900. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions
801101. Interne geneeskunde beoefenaars | Internal medicine practitioners
08519904. Houthakkersdiensten | Timber cruising services
29929901. Oliën en vetten, vermenging en samenstelling | Oils and greases, blending and compounding
34230102. Schoppen, spades (handgereedschap) | Shovels, spades (hand tools)
51429902. Dinners, bevroren | Dinners, frozen
51480102. Vruchten, vers | Fruits, fresh
87319902. Medisch onderzoek, commercieel | Medical research, commercial

Werken bij ROYAL SPORTING CLUB CHALET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROYAL SPORTING CLUB CHALET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROYAL SPORTING CLUB CHALET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROYAL SPORTING CLUB CHALET. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • ALUMINIUMBEWERKER ATELIER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature als Aluminiumbewerker herken je jezelf in dit profiel: je hebt een opleiding schrijnwerk achter de rug of hebt ervaring je bezit een rijbewijs B en hebt eigen vervoer je bent leergierig en flexibel je bent gemotiveerd en kan zelfstandig werken

  • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u per week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • tai chi instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: B.P.P.

    Type: Leercontract

    Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

  • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

Zoek naar antwoorden van ROYAL SPORTING CLUB CHALET in sociale netwerken
Look for responds of ROYAL SPORTING CLUB CHALET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROYAL SPORTING CLUB CHALET. Laat een reactie achter voor ROYAL SPORTING CLUB CHALET. ROYAL SPORTING CLUB CHALET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROYAL SPORTING CLUB CHALET. Leave a respond for ROYAL SPORTING CLUB CHALET. ROYAL SPORTING CLUB CHALET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROYAL SPORTING CLUB CHALET op de google maps. Adres en contacten ROYAL SPORTING CLUB CHALET
Location of ROYAL SPORTING CLUB CHALET on the google maps. Address and contacts of ROYAL SPORTING CLUB CHALET

Andere gerelateerde bedrijven als come ROYAL SPORTING CLUB CHALET ROYAL SPORTING CLUB CHALET: Marckx L | Baetens J | CAGRO | MARIONNETTES COEURS BOIS | FAES - VAN ROEY

Other related companies as ROYAL SPORTING CLUB CHALET: Marckx L | Baetens J | CAGRO | MARIONNETTES COEURS BOIS | FAES - VAN ROEY

ROYAL SPORTING CLUB CHALET is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROYAL SPORTING CLUB CHALET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09994506835. Het bedrijf ROYAL SPORTING CLUB CHALET bevindt zich op het adres: RUE FRANCE; 6791; AUBANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in ROYAL SPORTING CLUB CHALET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROYAL SPORTING CLUB CHALET is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROYAL SPORTING CLUB CHALET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROYAL SPORTING CLUB CHALET, openstaande posities, locatie van ROYAL SPORTING CLUB CHALET op de kaart.

ROYAL SPORTING CLUB CHALET is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROYAL SPORTING CLUB CHALET, company assigned to the tax number BE09994506835. The company ROYAL SPORTING CLUB CHALET is located at the address: RUE FRANCE; 6791; AUBANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in ROYAL SPORTING CLUB CHALET were not found.
The main activity of ROYAL SPORTING CLUB CHALET is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROYAL SPORTING CLUB CHALET is not available. You also can look at reviews of ROYAL SPORTING CLUB CHALET, open positions, location of ROYAL SPORTING CLUB CHALET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROYAL SPORTING CLUB CHALET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROYAL SPORTING CLUB CHALET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROYAL SPORTING CLUB CHALET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROYAL SPORTING CLUB CHALET, employees, financial statistics.