NAMUR OLYMPIC CLUB

Contactgegevens NAMUR OLYMPIC CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NAMUR OLYMPIC CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

NAMUR OLYMPIC CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'ENHAIVE 161; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81304153 (+32-81304153) 81304153 (+32-81304153)

Fax (fax): +32 (58) 492-16-38 +32 (58) 492-16-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NAMUR OLYMPIC CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NAMUR OLYMPIC CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NAMUR OLYMPIC CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NAMUR OLYMPIC CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NAMUR OLYMPIC CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NAMUR OLYMPIC CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NAMUR OLYMPIC CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NAMUR OLYMPIC CLUB
Products information NAMUR OLYMPIC CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE04755126953
Ondernemingsnummer: 4413177490
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 500,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in NAMUR OLYMPIC CLUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NAMUR OLYMPIC CLUB
(Get full report from official database of BE for NAMUR OLYMPIC CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor NAMUR OLYMPIC CLUB
Addition kinds of activities for NAMUR OLYMPIC CLUB

332400. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
503205. Concrete en cinderbouwproducten | Concrete and cinder building products
734999. Onderhoudswerkzaamheden, nec, nec | Building maintenance services, nec, nec
737103. Ontwikkeling van computer software en applicaties | Computer software development and applications
20839901. Gerstemout | Barley malt
35630200. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
37310114. Trawlers, bouw en reparatie | Trawlers, building and repairing
47899903. Stockyards, niet voornamelijk voor het vet maken of vee verkopen | Stockyards, not primarily for fattening or selling livestock
87420407. Restaurant- en voedingsdiensten consultants | Restaurant and food services consultants

Werken bij NAMUR OLYMPIC CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NAMUR OLYMPIC CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NAMUR OLYMPIC CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NAMUR OLYMPIC CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakkers (V/M) (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker aan onze gloednieuwe poederlaklijn vorm je een belangrijke schakel in het poederlakproces door o.a. volgende taken op jou te nemen: - Je staat in voor de logistieke verhandeling van basismaterialen en afgewerkte producten. - Voor het vervoer kan je gebruik maken van een heftruck of stapelaar. - Je staat in voor de bevoorrading (de te lakken onderdelen) van het ophangsystemen aan het begin van de laklijn. -Je staat in voor het controleren van de gelakte stukken die de laklijn verlaten. -Je staat in voor het stockeren van gelakte materialen: het in pakken binden, stockeren en laden van afgewerkte producten. -Tot slot draag je mee zorg voor een nette en aangename werkomgeving en ben je gemotiveerd om nauw samen te werken met collega’s zodat je voor elkaar in de bres kan springen waar nodig.

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Stagiair(e) HR gezocht te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een toffe plaats om stage te lopen? Ben je gemotiveerd? Wij zoeken stagiair(e)s voor bij ons op kantoor in Kortrijk. Je taken bestaan uit: -Administratie -Inkomende en uitgaande telefonie -Screenings

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

    Type: Flexijob

    Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van NAMUR OLYMPIC CLUB in sociale netwerken
Look for responds of NAMUR OLYMPIC CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor NAMUR OLYMPIC CLUB. Laat een reactie achter voor NAMUR OLYMPIC CLUB. NAMUR OLYMPIC CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NAMUR OLYMPIC CLUB. Leave a respond for NAMUR OLYMPIC CLUB. NAMUR OLYMPIC CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NAMUR OLYMPIC CLUB op de google maps. Adres en contacten NAMUR OLYMPIC CLUB
Location of NAMUR OLYMPIC CLUB on the google maps. Address and contacts of NAMUR OLYMPIC CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come NAMUR OLYMPIC CLUB NAMUR OLYMPIC CLUB: COIFFURE TONY | ADRIAANTJE ROOMIJS NV | FE. LALLOUETTE | VANOVERMEIRE VINCIANE | SOLVAY S.A.

Other related companies as NAMUR OLYMPIC CLUB: COIFFURE TONY | ADRIAANTJE ROOMIJS NV | FE. LALLOUETTE | VANOVERMEIRE VINCIANE | SOLVAY S.A.

NAMUR OLYMPIC CLUB is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NAMUR OLYMPIC CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04755126953. Het bedrijf NAMUR OLYMPIC CLUB bevindt zich op het adres: RUE D'ENHAIVE 161; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 500,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in NAMUR OLYMPIC CLUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NAMUR OLYMPIC CLUB is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NAMUR OLYMPIC CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NAMUR OLYMPIC CLUB, openstaande posities, locatie van NAMUR OLYMPIC CLUB op de kaart.

NAMUR OLYMPIC CLUB is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is NAMUR OLYMPIC CLUB, company assigned to the tax number BE04755126953. The company NAMUR OLYMPIC CLUB is located at the address: RUE D'ENHAIVE 161; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 500,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in NAMUR OLYMPIC CLUB were not found.
The main activity of NAMUR OLYMPIC CLUB is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NAMUR OLYMPIC CLUB is not available. You also can look at reviews of NAMUR OLYMPIC CLUB, open positions, location of NAMUR OLYMPIC CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NAMUR OLYMPIC CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NAMUR OLYMPIC CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NAMUR OLYMPIC CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NAMUR OLYMPIC CLUB, employees, financial statistics.