MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL
Private companiesMotor Freight Transportation • MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL

Contactgegevens MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEERDWEG 95; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93862854 (+32-93862854) 93862854 (+32-93862854)

Fax (fax): +32 (87) 646-42-58 +32 (87) 646-42-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL
Products information MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL

BTW identificatienummer (tax): BE05870239257
Ondernemingsnummer: 8195770263
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL
(Get full report from official database of BE for MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL
Addition kinds of activities for MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL

474199. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
09710200. Jachtdiensten | Hunting services
17420104. Pleisterwerk, gewoon of sierlijk | Plastering, plain or ornamental
20370101. Citruspulp, gedroogd | Citrus pulp, dried
28650308. chloornaftaleen | Chloronaphthalene
35780103. Kassa's | Cash registers
35990201. Bellows, industriële: metaal | Bellows, industrial: metal
38270107. Lens, optisch: alle soorten behalve oogheelkundig | Lenses, optical: all types except ophthalmic
39490803. Biljartkrijt | Billiard chalk

Werken bij MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

  • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

  • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL in sociale netwerken
Look for responds of MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL. Laat een reactie achter voor MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL. MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL. Leave a respond for MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL. MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL op de google maps. Adres en contacten MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL
Location of MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL on the google maps. Address and contacts of MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL

Andere gerelateerde bedrijven als come MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL: Decraene R | CAFETARIA BRANDT | NEIHSEN ETUDES & CONSTR. | Cant Wegsignalisatie NV | Bailleux

Other related companies as MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL: Decraene R | CAFETARIA BRANDT | NEIHSEN ETUDES & CONSTR. | Cant Wegsignalisatie NV | Bailleux

MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05870239257. Het bedrijf MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL bevindt zich op het adres: HEERDWEG 95; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL, openstaande posities, locatie van MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL op de kaart.

MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL, company assigned to the tax number BE05870239257. The company MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL is located at the address: HEERDWEG 95; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL were not found.
The main activity of MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL is not available. You also can look at reviews of MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL, open positions, location of MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MVZ GEZINSSPORT VOLLEYBAL, employees, financial statistics.