MULTISPORT CYCLING TEAM

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • MULTISPORT CYCLING TEAM
Private companiesTransportation Services • MULTISPORT CYCLING TEAM

Contactgegevens MULTISPORT CYCLING TEAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MULTISPORT CYCLING TEAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MULTISPORT CYCLING TEAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUX FLEURS 37; 7973; BELOEIL, België

Telefoon (phone): 69560594 (+32-69560594) 69560594 (+32-69560594)

Fax (fax): +32 (68) 897-42-68 +32 (68) 897-42-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MULTISPORT CYCLING TEAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MULTISPORT CYCLING TEAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MULTISPORT CYCLING TEAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MULTISPORT CYCLING TEAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MULTISPORT CYCLING TEAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MULTISPORT CYCLING TEAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MULTISPORT CYCLING TEAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MULTISPORT CYCLING TEAM
Products information MULTISPORT CYCLING TEAM

BTW identificatienummer (tax): BE08684112548
Ondernemingsnummer: 6014160156
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MULTISPORT CYCLING TEAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MULTISPORT CYCLING TEAM
(Get full report from official database of BE for MULTISPORT CYCLING TEAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MULTISPORT CYCLING TEAM
Addition kinds of activities for MULTISPORT CYCLING TEAM

7331. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services
27540200. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
27820302. Looseleafvormen en -vullers, uitsluitend op papier afgedrukt of afgedrukt | Looseleaf forms and fillers, pen ruled or printed only
29920103. Rusthoudende verbindingen, dierlijke of plantaardige oliebasis | Rust arresting compounds, animal or vegetable oil base
30690102. Bollen, rubber: voor verstuivers, spuiten, medicijndruppels | Bulbs, rubber: for atomizers, syringes, medicine droppers
33560203. Platinumgroepmetalen: rollen, tekenen of extruderen | Platinum group metals: rolling, drawing, or extruding
39530000. Markeringsapparaten | Marking devices

Werken bij MULTISPORT CYCLING TEAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MULTISPORT CYCLING TEAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MULTISPORT CYCLING TEAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MULTISPORT CYCLING TEAM. Looking for open vacancies in other companies

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • Mechanieker vrachtwagens (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van vrachtwagens en opleggers.

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB EXPERT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

  • Stockbeheerder (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Molenstede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

    Type: Vaste Job

    Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van MULTISPORT CYCLING TEAM in sociale netwerken
Look for responds of MULTISPORT CYCLING TEAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MULTISPORT CYCLING TEAM. Laat een reactie achter voor MULTISPORT CYCLING TEAM. MULTISPORT CYCLING TEAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MULTISPORT CYCLING TEAM. Leave a respond for MULTISPORT CYCLING TEAM. MULTISPORT CYCLING TEAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MULTISPORT CYCLING TEAM op de google maps. Adres en contacten MULTISPORT CYCLING TEAM
Location of MULTISPORT CYCLING TEAM on the google maps. Address and contacts of MULTISPORT CYCLING TEAM

Andere gerelateerde bedrijven als come MULTISPORT CYCLING TEAM MULTISPORT CYCLING TEAM: FLCOMITÉ DU LAIT DES PROVINCES DE LIÈGE, NAMUR, LUXEMBOURG, DU BRABANT WALLON ET HAINAUT ASB | De Vier jaargetijden | RADIO SHOPPER | DE KOSTER GEBRS | Dixon BVBA

Other related companies as MULTISPORT CYCLING TEAM: FLCOMITÉ DU LAIT DES PROVINCES DE LIÈGE, NAMUR, LUXEMBOURG, DU BRABANT WALLON ET HAINAUT ASB | De Vier jaargetijden | RADIO SHOPPER | DE KOSTER GEBRS | Dixon BVBA

MULTISPORT CYCLING TEAM is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MULTISPORT CYCLING TEAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08684112548. Het bedrijf MULTISPORT CYCLING TEAM bevindt zich op het adres: RUE AUX FLEURS 37; 7973; BELOEIL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 231,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in MULTISPORT CYCLING TEAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MULTISPORT CYCLING TEAM is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MULTISPORT CYCLING TEAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MULTISPORT CYCLING TEAM, openstaande posities, locatie van MULTISPORT CYCLING TEAM op de kaart.

MULTISPORT CYCLING TEAM is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MULTISPORT CYCLING TEAM, company assigned to the tax number BE08684112548. The company MULTISPORT CYCLING TEAM is located at the address: RUE AUX FLEURS 37; 7973; BELOEIL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 231,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in MULTISPORT CYCLING TEAM were not found.
The main activity of MULTISPORT CYCLING TEAM is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MULTISPORT CYCLING TEAM is not available. You also can look at reviews of MULTISPORT CYCLING TEAM, open positions, location of MULTISPORT CYCLING TEAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MULTISPORT CYCLING TEAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MULTISPORT CYCLING TEAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MULTISPORT CYCLING TEAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MULTISPORT CYCLING TEAM, employees, financial statistics.