MARCHE S.T.I.B.

Contactgegevens MARCHE S.T.I.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCHE S.T.I.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCHE S.T.I.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FOND DE BONDRY 36; 1342; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10418911 (+32-10418911) 10418911 (+32-10418911)

Fax (fax): +32 (59) 741-78-34 +32 (59) 741-78-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCHE S.T.I.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCHE S.T.I.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCHE S.T.I.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCHE S.T.I.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCHE S.T.I.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCHE S.T.I.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCHE S.T.I.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCHE S.T.I.B.
Products information MARCHE S.T.I.B.

BTW identificatienummer (tax): BE08526733398
Ondernemingsnummer: 8189178466
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MARCHE S.T.I.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCHE S.T.I.B.
(Get full report from official database of BE for MARCHE S.T.I.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCHE S.T.I.B.
Addition kinds of activities for MARCHE S.T.I.B.

3949. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
514910. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
26210703. Magazine papier | Magazine paper
35520305. Afwerking machines, textiel | Finishing machinery, textile
35599907. Betonproducten machines | Concrete products machinery
51990102. Kunstartikelen | Art goods
67999902. Beveiligingsspeculanten voor eigen rekening | Security speculators for own account
73120000. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services

Werken bij MARCHE S.T.I.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCHE S.T.I.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCHE S.T.I.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCHE S.T.I.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven zijn we op zoek naar gedreven wegenwerkers. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden, zowel in grondwerken, rioleringswerken als afwerking. Je werkt op verschillende locaties in Vlaanderen.

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

  • Schrijnwerker tuinhuizen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat samen met de zaakvoerder langs bij verschillende particulieren voor het monteren van Tuinhuizen en Carports.

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Jobstudent ZEB Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

Zoek naar antwoorden van MARCHE S.T.I.B. in sociale netwerken
Look for responds of MARCHE S.T.I.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCHE S.T.I.B.. Laat een reactie achter voor MARCHE S.T.I.B.. MARCHE S.T.I.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCHE S.T.I.B.. Leave a respond for MARCHE S.T.I.B.. MARCHE S.T.I.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCHE S.T.I.B. op de google maps. Adres en contacten MARCHE S.T.I.B.
Location of MARCHE S.T.I.B. on the google maps. Address and contacts of MARCHE S.T.I.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCHE S.T.I.B. MARCHE S.T.I.B.: HOLIDAY LAND | ART D?COR ?LEC | BUSO | ANDRE SMETS | Bertens F

Other related companies as MARCHE S.T.I.B.: HOLIDAY LAND | ART D?COR ?LEC | BUSO | ANDRE SMETS | Bertens F

MARCHE S.T.I.B. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCHE S.T.I.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08526733398. Het bedrijf MARCHE S.T.I.B. bevindt zich op het adres: FOND DE BONDRY 36; 1342; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in MARCHE S.T.I.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCHE S.T.I.B. is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCHE S.T.I.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCHE S.T.I.B., openstaande posities, locatie van MARCHE S.T.I.B. op de kaart.

MARCHE S.T.I.B. is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCHE S.T.I.B., company assigned to the tax number BE08526733398. The company MARCHE S.T.I.B. is located at the address: FOND DE BONDRY 36; 1342; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in MARCHE S.T.I.B. were not found.
The main activity of MARCHE S.T.I.B. is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCHE S.T.I.B. is not available. You also can look at reviews of MARCHE S.T.I.B., open positions, location of MARCHE S.T.I.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCHE S.T.I.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCHE S.T.I.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCHE S.T.I.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCHE S.T.I.B., employees, financial statistics.