M.T.C. KOMEERKE

Contactgegevens M.T.C. KOMEERKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.T.C. KOMEERKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.T.C. KOMEERKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WERVIKSTRAAT 88; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56516808 (+32-56516808) 56516808 (+32-56516808)

Fax (fax): +32 (55) 985-91-59 +32 (55) 985-91-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.T.C. KOMEERKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.T.C. KOMEERKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.T.C. KOMEERKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.T.C. KOMEERKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.T.C. KOMEERKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.T.C. KOMEERKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.T.C. KOMEERKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.T.C. KOMEERKE
Products information M.T.C. KOMEERKE

BTW identificatienummer (tax): BE01707794189
Ondernemingsnummer: 5093505859
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 439,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in M.T.C. KOMEERKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.T.C. KOMEERKE
(Get full report from official database of BE for M.T.C. KOMEERKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.T.C. KOMEERKE
Addition kinds of activities for M.T.C. KOMEERKE

20969903. Varkensvlees | Pork rinds
35230414. Melkmachines | Milking machines
36479905. Locomotief- en spoorweglichten | Locomotive and railroad car lights
38240203. Elektromechanische tellers | Electromechanical counters
38430101. Schuurpunten, wielen en schijven, tandheelkunde | Abrasive points, wheels, and disks, dental

Werken bij M.T.C. KOMEERKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.T.C. KOMEERKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.T.C. KOMEERKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.T.C. KOMEERKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • Industrieel onderhoudsmedewerker m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaak bedrijf gelegen te Genk zijn wij dringend op zoek naar een industrieel reiniger voor een bedrijf in Houthalen. Je staat in voor het onderhoud van het terrein met de hogedrukreiniger. Ook dient er een trap gereinigd te worden. Je zal werken in koudere en warmere temperaturen.

  • Lab Technician (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

  • Storingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

  • Tuinarbeider (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Roeselare, in Gits zoeken wij EEN TUINARBEIDER  Functieomschrijving  - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Onderhoudstechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. U zal instaan voor het preventief onderhoud en het oplossen van pannes en problemen aan de machines/machinepark.

  • Technisch Tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Tekenen in E- PLAN op onze technische dienst

  • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KOMBINET

    Type: Studentenjob

    Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

  • logopedist m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

Zoek naar antwoorden van M.T.C. KOMEERKE in sociale netwerken
Look for responds of M.T.C. KOMEERKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.T.C. KOMEERKE. Laat een reactie achter voor M.T.C. KOMEERKE. M.T.C. KOMEERKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.T.C. KOMEERKE. Leave a respond for M.T.C. KOMEERKE. M.T.C. KOMEERKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.T.C. KOMEERKE op de google maps. Adres en contacten M.T.C. KOMEERKE
Location of M.T.C. KOMEERKE on the google maps. Address and contacts of M.T.C. KOMEERKE

Andere gerelateerde bedrijven als come M.T.C. KOMEERKE M.T.C. KOMEERKE: Wittevrongel | Facotherm | GARAGE VAN HOYDONCK | Verhaegen Ch A | EDMOND GILLAIN

Other related companies as M.T.C. KOMEERKE: Wittevrongel | Facotherm | GARAGE VAN HOYDONCK | Verhaegen Ch A | EDMOND GILLAIN

M.T.C. KOMEERKE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.T.C. KOMEERKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01707794189. Het bedrijf M.T.C. KOMEERKE bevindt zich op het adres: WERVIKSTRAAT 88; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 439,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in M.T.C. KOMEERKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.T.C. KOMEERKE is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.T.C. KOMEERKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.T.C. KOMEERKE, openstaande posities, locatie van M.T.C. KOMEERKE op de kaart.

M.T.C. KOMEERKE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.T.C. KOMEERKE, company assigned to the tax number BE01707794189. The company M.T.C. KOMEERKE is located at the address: WERVIKSTRAAT 88; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 439,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in M.T.C. KOMEERKE were not found.
The main activity of M.T.C. KOMEERKE is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M.T.C. KOMEERKE is not available. You also can look at reviews of M.T.C. KOMEERKE, open positions, location of M.T.C. KOMEERKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.T.C. KOMEERKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.T.C. KOMEERKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.T.C. KOMEERKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.T.C. KOMEERKE, employees, financial statistics.