LES ARCHERS DE ST HUBERT

Contactgegevens LES ARCHERS DE ST HUBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES ARCHERS DE ST HUBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES ARCHERS DE ST HUBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU POTEAU 5; 6870; SAINT-HUBERT, België

Telefoon (phone): 61611992 (+32-61611992) 61611992 (+32-61611992)

Fax (fax): +32 (84) 479-31-46 +32 (84) 479-31-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES ARCHERS DE ST HUBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES ARCHERS DE ST HUBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES ARCHERS DE ST HUBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES ARCHERS DE ST HUBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES ARCHERS DE ST HUBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES ARCHERS DE ST HUBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES ARCHERS DE ST HUBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES ARCHERS DE ST HUBERT
Products information LES ARCHERS DE ST HUBERT

BTW identificatienummer (tax): BE07977416992
Ondernemingsnummer: 7833221435
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 845,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LES ARCHERS DE ST HUBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES ARCHERS DE ST HUBERT
(Get full report from official database of BE for LES ARCHERS DE ST HUBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES ARCHERS DE ST HUBERT
Addition kinds of activities for LES ARCHERS DE ST HUBERT

372805. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
809301. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)
26119903. Pulp geproduceerd uit houtbasis, nec | Pulp produced from wood base, nec
35370209. Hoppers, end dump | Hoppers, end dump
48130102. Lokale telefooncommunicatie | Local telephone communications
79969902. Pier, amusement | Pier, amusement

Werken bij LES ARCHERS DE ST HUBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES ARCHERS DE ST HUBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES ARCHERS DE ST HUBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES ARCHERS DE ST HUBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

  • Logistiek bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek bediende voor de magazijnen. In deze functie dien je goed met excel te kunnen werken om rapporten te trekken en analyses te kunnen uitvoeren. Je werkt dagelijks met sap om gegevens in te geven en de goederenstroom te kunnen volgen. De retourflow behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je analyseert, registreert en overlegt met de afdeling Kwaliteit. De maandelijkse eindcontroles maken ook deel uit van je job.

  • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • Zelfstandig kantoorhouder arrondissement Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor?een kantoor in arrondissement Veurne Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

  • Capgemini - Mainframe Developer (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role Mainframe application developer.     Work with onshore-offshore model and co-ordinate customer requirement to offshore team.  Take lead in discussing issues with business and provide solutions.   Profile Technical skills: Cobol, JCL,DB2, IMS(DC), Endevor Minimum 4 years' experience working on Mainframe.    Must have skills: Has to demonstrate some knowledge of Belgian law regulations  Fluent Flemish and English speaking skills - mandatory Freelancers with valid EU work permit only Good documentation skills. 

Zoek naar antwoorden van LES ARCHERS DE ST HUBERT in sociale netwerken
Look for responds of LES ARCHERS DE ST HUBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES ARCHERS DE ST HUBERT. Laat een reactie achter voor LES ARCHERS DE ST HUBERT. LES ARCHERS DE ST HUBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES ARCHERS DE ST HUBERT. Leave a respond for LES ARCHERS DE ST HUBERT. LES ARCHERS DE ST HUBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES ARCHERS DE ST HUBERT op de google maps. Adres en contacten LES ARCHERS DE ST HUBERT
Location of LES ARCHERS DE ST HUBERT on the google maps. Address and contacts of LES ARCHERS DE ST HUBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come LES ARCHERS DE ST HUBERT LES ARCHERS DE ST HUBERT: MAGDA MESTDAGH | PETERS ALKU-BAU | BOUDEWIJNPARK DOLFINARIUM | GARAGE VAN BAELEN | LUC VAN PARYS

Other related companies as LES ARCHERS DE ST HUBERT: MAGDA MESTDAGH | PETERS ALKU-BAU | BOUDEWIJNPARK DOLFINARIUM | GARAGE VAN BAELEN | LUC VAN PARYS

LES ARCHERS DE ST HUBERT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES ARCHERS DE ST HUBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07977416992. Het bedrijf LES ARCHERS DE ST HUBERT bevindt zich op het adres: RUE DU POTEAU 5; 6870; SAINT-HUBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 845,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in LES ARCHERS DE ST HUBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES ARCHERS DE ST HUBERT is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES ARCHERS DE ST HUBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES ARCHERS DE ST HUBERT, openstaande posities, locatie van LES ARCHERS DE ST HUBERT op de kaart.

LES ARCHERS DE ST HUBERT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES ARCHERS DE ST HUBERT, company assigned to the tax number BE07977416992. The company LES ARCHERS DE ST HUBERT is located at the address: RUE DU POTEAU 5; 6870; SAINT-HUBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 845,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in LES ARCHERS DE ST HUBERT were not found.
The main activity of LES ARCHERS DE ST HUBERT is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LES ARCHERS DE ST HUBERT is not available. You also can look at reviews of LES ARCHERS DE ST HUBERT, open positions, location of LES ARCHERS DE ST HUBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES ARCHERS DE ST HUBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES ARCHERS DE ST HUBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES ARCHERS DE ST HUBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES ARCHERS DE ST HUBERT, employees, financial statistics.