KVC SPORT NA ARBEID-GENT

Contactgegevens KVC SPORT NA ARBEID-GENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KVC SPORT NA ARBEID-GENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

KVC SPORT NA ARBEID-GENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRAEMSTRAAT 77; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92301018 (+32-92301018) 92301018 (+32-92301018)

Fax (fax): +32 (19) 894-35-19 +32 (19) 894-35-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KVC SPORT NA ARBEID-GENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KVC SPORT NA ARBEID-GENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KVC SPORT NA ARBEID-GENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KVC SPORT NA ARBEID-GENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KVC SPORT NA ARBEID-GENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KVC SPORT NA ARBEID-GENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KVC SPORT NA ARBEID-GENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KVC SPORT NA ARBEID-GENT
Products information KVC SPORT NA ARBEID-GENT

BTW identificatienummer (tax): BE06540405273
Ondernemingsnummer: 1070037841
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 173,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in KVC SPORT NA ARBEID-GENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KVC SPORT NA ARBEID-GENT
(Get full report from official database of BE for KVC SPORT NA ARBEID-GENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor KVC SPORT NA ARBEID-GENT
Addition kinds of activities for KVC SPORT NA ARBEID-GENT

10110103. Ondergrondse ijzerertsmijnbouw | Underground iron ore mining
20910301. Kabeljauw, genezen, NSK | Codfish, cured, nsk
28699925. pentaerythritol | Pentaerythritol
34790219. Roestbestendig (heet dompelen) van metalen en gevormde producten | Rust proofing (hot dipping) of metals and formed products
36399900. Huishoudelijke apparaten, nec, nec | Household appliances, nec, nec
83220602. Helpende handdienst (grootbroer, enz.) | Helping hand service (big brother, etc.)

Werken bij KVC SPORT NA ARBEID-GENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KVC SPORT NA ARBEID-GENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KVC SPORT NA ARBEID-GENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KVC SPORT NA ARBEID-GENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: t-interim Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland. Je werkt mee aan het plaatsen van staalconstructies en pretparkattracties. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland.

  • LASSER TIG/MIG (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een lasser voor de vestiging en Kuurne en ook een lasser voor de vestiging in Dottenijs. Dit is je takenpakket: ? Je hebt kennis van TIG en MIG lasser zowel staal inox aluminium als zincor. ? Je kan planlezen. ? Je kent de gangbare lassymbolen

  • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

    Regio: RAMSDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

  • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • Monteur centrale verwarming/sanitair en klimatisatie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: CEVEK

    Type: Vaste Job

    - Plaatsen van nieuwe installaties sanitair, verwarming en klimatisatie in nieuwbouwwoningen en appartementsgebouwen op grote werven - Renovatie van sanitaire installaties en cv- installaties

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

  • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van KVC SPORT NA ARBEID-GENT in sociale netwerken
Look for responds of KVC SPORT NA ARBEID-GENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor KVC SPORT NA ARBEID-GENT. Laat een reactie achter voor KVC SPORT NA ARBEID-GENT. KVC SPORT NA ARBEID-GENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KVC SPORT NA ARBEID-GENT. Leave a respond for KVC SPORT NA ARBEID-GENT. KVC SPORT NA ARBEID-GENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KVC SPORT NA ARBEID-GENT op de google maps. Adres en contacten KVC SPORT NA ARBEID-GENT
Location of KVC SPORT NA ARBEID-GENT on the google maps. Address and contacts of KVC SPORT NA ARBEID-GENT

Andere gerelateerde bedrijven als come KVC SPORT NA ARBEID-GENT KVC SPORT NA ARBEID-GENT: BONBON BةBة | E.G.E.M.I. | Centre PMS | Rolatex B.V.B.A. | A.G?GO

Other related companies as KVC SPORT NA ARBEID-GENT: BONBON BةBة | E.G.E.M.I. | Centre PMS | Rolatex B.V.B.A. | A.G?GO

KVC SPORT NA ARBEID-GENT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KVC SPORT NA ARBEID-GENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06540405273. Het bedrijf KVC SPORT NA ARBEID-GENT bevindt zich op het adres: BRAEMSTRAAT 77; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 173,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in KVC SPORT NA ARBEID-GENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KVC SPORT NA ARBEID-GENT is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KVC SPORT NA ARBEID-GENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KVC SPORT NA ARBEID-GENT, openstaande posities, locatie van KVC SPORT NA ARBEID-GENT op de kaart.

KVC SPORT NA ARBEID-GENT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is KVC SPORT NA ARBEID-GENT, company assigned to the tax number BE06540405273. The company KVC SPORT NA ARBEID-GENT is located at the address: BRAEMSTRAAT 77; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 173,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sportclubs. Products created in KVC SPORT NA ARBEID-GENT were not found.
The main activity of KVC SPORT NA ARBEID-GENT is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KVC SPORT NA ARBEID-GENT is not available. You also can look at reviews of KVC SPORT NA ARBEID-GENT, open positions, location of KVC SPORT NA ARBEID-GENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KVC SPORT NA ARBEID-GENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KVC SPORT NA ARBEID-GENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KVC SPORT NA ARBEID-GENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KVC SPORT NA ARBEID-GENT, employees, financial statistics.