KUNST NA ARBEID-KRAAINEM

Contactgegevens KUNST NA ARBEID-KRAAINEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KUNST NA ARBEID-KRAAINEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

KUNST NA ARBEID-KRAAINEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRACKESTRAAT 43; 1950; KRAAINEM, België

Telefoon (phone): 27208803 (+32-27208803) 27208803 (+32-27208803)

Fax (fax): +32 (61) 579-75-26 +32 (61) 579-75-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KUNST NA ARBEID-KRAAINEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KUNST NA ARBEID-KRAAINEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KUNST NA ARBEID-KRAAINEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KUNST NA ARBEID-KRAAINEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KUNST NA ARBEID-KRAAINEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KUNST NA ARBEID-KRAAINEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KUNST NA ARBEID-KRAAINEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KUNST NA ARBEID-KRAAINEM
Products information KUNST NA ARBEID-KRAAINEM

BTW identificatienummer (tax): BE07912872314
Ondernemingsnummer: 6306396484
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in KUNST NA ARBEID-KRAAINEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KUNST NA ARBEID-KRAAINEM
(Get full report from official database of BE for KUNST NA ARBEID-KRAAINEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor KUNST NA ARBEID-KRAAINEM
Addition kinds of activities for KUNST NA ARBEID-KRAAINEM

20910327. Makreel, gerookt | Mackerel, smoked
23950400. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
28420104. Drain pijp oplosmiddelen of schoonmakers | Drain pipe solvents or cleaners
33120505. Draadproducten, staal of ijzer | Wire products, steel or iron
59440000. Sieradenwinkels | Jewelry stores

Werken bij KUNST NA ARBEID-KRAAINEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KUNST NA ARBEID-KRAAINEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KUNST NA ARBEID-KRAAINEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KUNST NA ARBEID-KRAAINEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Elektriciens (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

  • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: RESTAURANT ZITA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van KUNST NA ARBEID-KRAAINEM in sociale netwerken
Look for responds of KUNST NA ARBEID-KRAAINEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor KUNST NA ARBEID-KRAAINEM. Laat een reactie achter voor KUNST NA ARBEID-KRAAINEM. KUNST NA ARBEID-KRAAINEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KUNST NA ARBEID-KRAAINEM. Leave a respond for KUNST NA ARBEID-KRAAINEM. KUNST NA ARBEID-KRAAINEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KUNST NA ARBEID-KRAAINEM op de google maps. Adres en contacten KUNST NA ARBEID-KRAAINEM
Location of KUNST NA ARBEID-KRAAINEM on the google maps. Address and contacts of KUNST NA ARBEID-KRAAINEM

Andere gerelateerde bedrijven als come KUNST NA ARBEID-KRAAINEM KUNST NA ARBEID-KRAAINEM: LEARY C. & CO | Broens Frères SPRL | Forever 21 Years | MEUBLES BELOT & EUROSTYL | Rozenthal Beaumont Orlov SA

Other related companies as KUNST NA ARBEID-KRAAINEM: LEARY C. & CO | Broens Frères SPRL | Forever 21 Years | MEUBLES BELOT & EUROSTYL | Rozenthal Beaumont Orlov SA

KUNST NA ARBEID-KRAAINEM is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KUNST NA ARBEID-KRAAINEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07912872314. Het bedrijf KUNST NA ARBEID-KRAAINEM bevindt zich op het adres: BRACKESTRAAT 43; 1950; KRAAINEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in KUNST NA ARBEID-KRAAINEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KUNST NA ARBEID-KRAAINEM is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KUNST NA ARBEID-KRAAINEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KUNST NA ARBEID-KRAAINEM, openstaande posities, locatie van KUNST NA ARBEID-KRAAINEM op de kaart.

KUNST NA ARBEID-KRAAINEM is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is KUNST NA ARBEID-KRAAINEM, company assigned to the tax number BE07912872314. The company KUNST NA ARBEID-KRAAINEM is located at the address: BRACKESTRAAT 43; 1950; KRAAINEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sportclubs. Products created in KUNST NA ARBEID-KRAAINEM were not found.
The main activity of KUNST NA ARBEID-KRAAINEM is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KUNST NA ARBEID-KRAAINEM is not available. You also can look at reviews of KUNST NA ARBEID-KRAAINEM, open positions, location of KUNST NA ARBEID-KRAAINEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KUNST NA ARBEID-KRAAINEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KUNST NA ARBEID-KRAAINEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KUNST NA ARBEID-KRAAINEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KUNST NA ARBEID-KRAAINEM, employees, financial statistics.