KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM

Contactgegevens KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOOLBRANDSSTRAAT 28A; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 56501833 (+32-56501833) 56501833 (+32-56501833)

Fax (fax): +32 (19) 484-82-99 +32 (19) 484-82-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM
Products information KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM

BTW identificatienummer (tax): BE03693572998
Ondernemingsnummer: 6110290527
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 653,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM
(Get full report from official database of BE for KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM
Addition kinds of activities for KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM

7381. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services
12210201. Steenkoolbereiding, bitumineuze of bruinkool | Coal preparation plant, bituminous or lignite
39310307. Recorders (muziekinstrumenten) | Recorders (musical instruments)
50320601. Kalk, behalve landbouw | Lime, except agricultural
82999906. Dressmaking school | Dressmaking school

Werken bij KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (GENT) (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

  • R&D chemist (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Visionpoint

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren dat actief is in de chemische sector is Visionpoint op zoek naar een R&D chemist. Wat zijn jouw taken? Je vervult een belangrijke rol in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten Je zorgt voor de wetenschappelijke ondersteuning van onderzoeksprojecten Je werkt in dagdienst en rapporteert aan de R&D directeur

  • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Peer centrum / Grote-Brogel (GROTE-BROGEL)

    Regio: GROTE-BROGEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak. Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die op woensdagnamiddag en vrijdagavond kunnen werken.

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • ZORGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Vaste Job

    Je functie: • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen.

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

Zoek naar antwoorden van KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM in sociale netwerken
Look for responds of KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM. Laat een reactie achter voor KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM. KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM. Leave a respond for KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM. KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM op de google maps. Adres en contacten KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM
Location of KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM on the google maps. Address and contacts of KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM

Andere gerelateerde bedrijven als come KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM: De Beckker R | Provan BVBA | Raway S | SINT-ONOLFSCHOR | MAISON BATAILLE

Other related companies as KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM: De Beckker R | Provan BVBA | Raway S | SINT-ONOLFSCHOR | MAISON BATAILLE

KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03693572998. Het bedrijf KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM bevindt zich op het adres: KOOLBRANDSSTRAAT 28A; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 653,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM, openstaande posities, locatie van KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM op de kaart.

KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM, company assigned to the tax number BE03693572998. The company KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM is located at the address: KOOLBRANDSSTRAAT 28A; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 653,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sportclubs. Products created in KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM were not found.
The main activity of KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM is not available. You also can look at reviews of KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM, open positions, location of KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM, employees, financial statistics.